Τεχνικό διευθυντή χθες στην Ομόνοια

Η Ομόνοια εδώ και μια τριετία πληρώνει τις αμαρτίες που έγιναν επί διοίκησης Μιλτιάδη Νεοφύτου. Τα σκανδαλώδες οικονομικά ανοίγματα που έγιναν έφεραν το λαοφιλές σωματείο ένα βήμα πριν την καταστροφή. Δεν είναι σχήμα λόγου. Η Ομόνοια πριν από περίπου ένα χρόνο βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και η πιθανότητα διάλυσής της δεν ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το χρέος του «τριφυλλιού» είναι τόσο μεγάλο που αμφιβάλλω αν γνωρίζουν το ακριβές ποσό ακόμα και οι διοικούντες. Από τη μέρα που ανέλαβε τον διοικητικό θώκο το συμβούλιο Δώρου Σεραφείμ, έγινε οικονομικό σουλούπωμα και σήμερα η Ομόνοια είναι σε θέση να πληρώνει έγκαιρα το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις μηνιαίες δόσεις σε παλιά χρέη (πρώην παίκτες, προπονητές και οφειλές προς το κράτος).

Για να καταστεί αυτό δυνατό έγιναν «εκπτώσεις» στο μπάτζετ της ομάδας με αποτέλεσμα να διαβούν την πύλη του «Ηλίας Πούλλος» ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας και η ομάδα να παραπαίει στο πρωτάθλημα. Στην οικονομική διαχείριση η διοίκηση Σεραφείμ παίρνει θετικό πρόσημο και μαγκιά της. Όμως, στο αγωνιστικό χρεώνεται λάθη καθώς η επιλογή Κώστα Καϊάφα στον πάγκο της ομάδας δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και είναι υπαίτια για τις κακές επιλογές του καλοκαιριού.

Θεωρώ λανθασμένη την αρνητική διάθεση των διοικούντων για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Η δικαιολογία ότι το δοκιμάσαμε και δεν πέτυχε ή κοιτάτε τι έγινε στον ΑΠΟΕΛ με τον Μαντούκα (λέχθηκε και αυτό από επίσημα χείλη της Ομόνοιας) είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματική. Το θέμα, κύριοι, είναι να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή που θα αξιοποιήσει τα 2,5-3 εκατ. ευρώ (εκεί κυμαίνεται το μισθολόγιο) και δεν θα φέρνει στην ομάδα Μεντί και Εζέ (καλύτερα να σταματήσω εδώ…), αλλά ποδοσφαιριστές που θα καθιστούν την Ομόνοια πρωταγωνίστρια. Κοιτάξτε τι κάνει η ΑΕΚ. Κοιτάξτε πως ορθοπόδησε η Ανόρθωση και μην εθελοτυφλείτε. Η Ομόνοια έχει τον δεύτερο ή άντε τρίτο μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην Κύπρο και δεν δικαιολογείται να βολοδέρνει στην 6η θέση. Εκτός και αν θέλετε να αυτοαποκαλείστε για μια ζωή πρωταθλητές οικονομικής σωτηρίας, και να μικραίνετε χρόνο με τον χρόνο αγωνιστικά το σωματείο. 
  

Δειτε Επισης

Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Ούτε και τώρα ο Τσιτσιπάς-Τέταρτη ήττα σε τελικό στη Βαρκελώνη
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στην εκκίνηση, συγκρούσεις μεταξύ των Hypercar
Χαμός στην Τσέλσι-Ο 39χρονος Τιάγκο Σίλβα έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό και ο Μαντουέκε γελούσε
Εκπληκτική κίνηση και κάρφωμα από τον Τζοέλ Εμπίντ στην κορυφή του Top-10 της βραδιάς
Το Top 10 του Παναθηναϊκού στη Regular Season έχει φάσεις που έγραψαν ιστορία!
Χαρτ, Μπράνσον και ΜακΜπράιντ βγήκαν μπροστά και οι Νικς έκαναν το 1-0 κόντρα στους Σίξερς
Αισιόδοξος ο προπονητής των Μπάκς για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο-«Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος»
Η Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο 6 του κόσμου, παρέμεινε στο Νο 12 ο Τσιτσιπάς
Ιστορική επίδοση Λεμπρόν, στα χνάρια του Τζόρνταν-«Δεν έχω πολύ καιρό ακόμη»