«ʼσφαιρος» συμβιβασμός (video)

Δίχως νίκη και στο τρίτο παιχνίδι της απέναντι στη Δόξα στο τρέχον πρωτάθλημα παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα, καθώς -όπως και στον α’ γύρο- έμεινε στο 0-0 με το σύλλογο της Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Η λευκή ισοπαλία δεν επέτρεψε στους «ερυθρολεύκους» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ απέτρεψε τους φιλοξενούμενους από το να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τον Άρη και την Καρμιώτισσα.

Το πρώτο ημίωρο είχε από μια καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα (11’ Μπεμπέ / 19’ Μπραούλιο), ενώ στο 32’ ο Κούσουλος σε μονομαχία με τον Εντμάρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Μακρίεφ σπατάλησε, καθώς έστειλε την μπάλα πάνω στον Νέγκρι (32’). Ο Βούλγαρος επιθετικός είχε αστοχήσει από τα ένδεκα βήματα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στα πλέι οφ.

Στην επανάληψη η Δόξα είχε διπλή ευκαιρία στο 55’ με τους Φοφανά και Ρούντι και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μακρίεφ από τον Παουλίνιο. Στις καθυστερήσεις η Νέα Σαλαμίνα είχε δοκάρι με τον νεοεισελθόντα Κολοκούδια (92) και στην επόμενη φάση σε σουτ του Κορομινάς η μπάλα κόντραρε στον Γκράσι και χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βεσελόφσκι.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (4-1-4-1): Βεσελόφσκι - Ελευθερίου, Άντονιτς, Γκράσι, Φούσκο - Κούσουλος, Σκοπελίτης - Εγγλέζου (72’ Κωνσταντίνου), Μπεμπέ, Μπριζίντο (64’ Ντουντού) - Μακρίεφ (88’ Κολοκούδιας).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Παουλίνιο, Γκουλόν, Ρεδόνδο, Εντμάρ (57’ Πουτζιουρής) - Ανινφούλ, Ρούντι - Φοφανά (74’ Κένιντι), Γκόμες (81’ Κάστρο), Κορομινάς - Μπραούλιο.


  

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα