Ο Ερμής ήθελε αναβολή, η Δόξα όχι

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της ύπαρξης έντονης και ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας στη σημερινή αναμέτρηση Ερμής-Δόξα, το ερώτημα που κυριάρχησε ήταν αν το παιχνίδι -εκτός από το να αφαιρεθεί από τις στοιχηματικές εταιρείες- θα έπρεπε να αναβληθεί από την ΚΟΠ, όπως είχε συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις προ πενταετίας (ΕΝΠ-Ερμής τον Ιανουάριο, Άρης-Εθνικός τον Φεβρουάριο).
Εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης της ομοσπονδίας οι ιθύνοντες των δύο σωματείων εξέφρασαν τις θέσεις τους στην κάμερα της Cytavision. «Θέλω να πω πολλά, αλλά δεν μπορώ να πω. Ως Ερμής ζητήσαμε αναβολή και, κατά την άποψη μας, το παιχνίδι έπρεπε να αναβληθεί, διότι υπάρχει και σχετικό προηγούμενο και για να προστατευτούν και οι δύο ομάδες. Όπως και να ‘χει, έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας και δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση να επιρριφθεί οποιαδήποτε ευθύνη στην ομάδα μας», τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Ανδρέου και συμπλήρωσε: «Από το 2012 έχουμε αποστείλει τουλάχιστον 10 επιστολές σε αρμόδιους για αφαίρεση του Ερμή από το στοίχημα. Το έπραξαν μόνο σήμερα. Γιατί όχι πρωτύτερα; Γιατί παιχνίδια του β’ γκρουπ ευρίσκονται στο στοίχημα, ενώ εμείς δεν θέλουμε; Αναρωτιέσαι αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με αυτά τα πράγματα…»
Από την πλευρά του ο προεδρεύων τη Δόξα, Νίκος Κωνσταντίνου, υπογράμμισε: «Ούτε θέλουμε ούτε είναι ανάγκη να εμπλεκόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Απαιτούνται πιο ριζοσπαστικά μέτρα από την αφαίρεση του αγώνα από το στοίχημα, όμως κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να αναβληθεί, διότι έτσι θα εντεινόταν το πρόβλημα».
  

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής