Τον έστησε στα πέντε μέτρα! (video)

Στην αναμέτρηση που έφερε αντιμέτωπους την πρωτοπόρο και την ουραγό ομάδα του β’ γκρουπ των πλέι οφ οι ρόλοι αντιστράφηκαν πλήρως: στην πιο παραγωγική εμφάνισή της στο τρέχον πρωτάθλημα η Δόξα πέρασε σαν… οδοστρωτήρας από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» σκορπώντας τον Ερμή με 5-1 και πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
 
Τρία γκολ σε εννέα λεπτά
Ο σύλλογος της Κατωκοπιάς πιστώθηκε την πρώτη ευκαιρία (7’ Κορομίνας) και μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου έβαλε μπρος το… μυδράλιο. Στο 17’ από σέντρα του Ρεδόνδο ο Μπραούλιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στο 21’ από κόρνερ του Γκόμες ο Ρεδόνδο με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και στο 26’ ο Κορομίνας με έξοχη ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το 0-3!
Οι «φτεροπόδαροι» είχαν ακολούθως δοκάρι με τον Κότο (28’) και γκολ με τον Γκραντέν έπειτα από ασίστ του ντε Μέλο (29’), η Δόξα «απάντησε» με δοκάρι του Κορομίνας (34’) και, μολονότι απειλήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με δεύτερο γκολ (58’ Μασίνουα, 60 Κότο), έφτασε στο 70’ στο 1-4 από εκπληκτική προεργασία του Κορομίνας και έδωσε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Κάστρο.
Το παιχνίδι είχε κριθεί και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79’ με πέναλτι που κέρδισε ο νεοεισελθών Κένιντι και αξιοποίησε ο Γκόμες.
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Στυλιανού - Κυπριανού, Μπενγκά (63’ Χατζηδημητρίου), Αντωνίου (46’ Μαίσουράτζε), Χριστοφή - Αρτάμπε, Λίλλης - Κότο, ντε Μέλο, Γκραντέν - Μασίνουα.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Παουλίνιο, Γκουλόν, Σεράν Πόλο, Ρεδόνδο - Ανινφούλ (67’ Κένιντι), Πουτζιουρής (65’ Ρούντι) - Κάστρο, Γκόμες, Κορομίνας - Μπραούλιο (74’ Λεονάρντο).


  

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές