«Δεν είμαστε εμείς που είχαμε 12 φακέλους, χασίς και καλάσνικοφ»

Πυρά κατά του προέδρου της Καρμιώτισσας και γενικότερα κατά του κυπριακού ποδοσφαίρου, εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου. Δεν επέστρεψα και δεν θα επιστρέψω στην προεδρία της Δόξας, αυτό το σύστημα του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν μπορώ να το παίξω εγώ, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Καραβίδας, σε δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χριστοδόυλου:
«Χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ΚΟΠ για τα γενέθλια του, να έχει αντοχές και να προσπαθήσει να φτιάξει τα πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο καθώς έχουν ξεφύγει από τα χέρια του».

Θα επιστρέψετε στην προεδρία της Δόξας;
«Δεν επέστρεψα στην προεδρία της Δόξας και δεν θα επιστρέψω και ενημέρωσα τον πρόεδρο της ΚΟΠ ότι τελείωσα από τα διοικητικά. Αυτό το σύστημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου δεν μπορώ να το παίξω εγώ, δεν είμαι καλός παίκτης σε αυτό. Βλέπουμε που οδηγείται το Κυπριακό ποδόσφαιρο, με βόμβες, στημένα, διαιτητές και πολλά άλλα, έχει γίνει τρομοκρατία».

Για τις τοποθετήσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Καρμιώτισσας και τον Λιάσο Λουκά για τον δουλειά του αλλά ο πρόεδρος τους έχει χάσει την μπάλα. Όλοι θαυμάζαμε αυτή την ομάδα. Έλεγε ότι θα μπει εξάδα και δεν μπήκε, έλεγε θα τερματίσει πρώτος στο δεύτερο γκρουπ δεν το έκανε και τώρα είναι σε κατάσταση πανικού και άρχισε να μιλά για την Δόξα. Δεν είμαστε εμείς που ανεβήκαμε πρώτη κατηγορία με 8 φακέλους και με 4 φακέλους στις πρώτες αγωνιστικές στην α΄ κατηγορία, δεν είμαστε εμείς που παραδεχθήκαμε ότι κάναμε λάθη, δεν είμαστε που εμείς που έχουμε κοντέινερ με χασίς, κοντέινερ με καλάσνικοφ. Κέρδισε δύο φορές την Δόξα και δεν είχε κανένα πρόβλημα, Καραβίδα είσαι το καλύτερο παιδί. Τώρα πάμε να παίξουμε έναν τελικό και σαν να και πάμε σε πόλεμο. Η Καρμιώτισσα είναι αυτή που προκαλεί. Για μια εβδομάδα ρίχνει πέτρες η μια ομάδα εναντίον της άλλης και η ΚΟΠ δεν κάνει τίποτα. Ξέφυγε το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τους πολλούς φακέλους που ήρθαν για πολλές ομάδες…
«Υπάρχουν εγκέφαλοι που τα κάνουν αυτά για να στιγματίσουν ομάδες. Έχει ξεφύγει από τα σωματεία όλο αυτό. Στέλνουμε επιστολή στην ΚΟΠ και λέμε ότι θα στοχεύουν το παιχνίδι και αυτό δεν αναβάλλεται τότε τι πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε. Εγώ από αύριο είμαι μάνατζερ, θα επιστρέψω στην δουλειά μου και αυτοί που θέλουν να παίρνουν παίκτες από τον  Καραβίδα να παίρνουν. Πάλι θα χάσει ο κύριος Παπάς και πάλι θα βλέπει φαντάσματα. Για την Δόξα υπάρχει ζωή και στην β΄ κατηγορία, φαίνεται για την Καρμιώτισσα δεν υπάρχει».

Τι απαντάτε σε αυτό που είπε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας ότι μια ομάδα έβαλε 10 γκολ σε έναν γύρο και μετά έβαλε άλλα 50, εννοώντας την ομάδα σας…
«Ξέρει ότι ο Κορομινάς έπαιξε τελικό Γιουρόπα Λιγκ πριν τέσσερα χρόνια, ξέρετε ότι ο Μπραούλιο έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης; Αυτή είναι η διαφορά».

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο