Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρέτσου (vid)

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Βάτενς βρισκόταν λίγο πριν το τέλος του, όταν σε μια ανύποπτη φάση υπήρξε ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» προσπάθησε να κάνει κεφαλιά ψαράκι και δέχθηκε την κατά λάθος κλωτσιά αντιπάλου του και έπεσε ξερός στον αγωνιστικό χώρο.

Το χτύπημα ήταν στα χείλη, έβγαλε αίμα από το στόμα και αμέσως όλοι τρόμαξαν πως είναι κάτι πολύ σοβαρό. Γι' αυτό και πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού έπιαναν το κεφάλι τους, ενώ ο Γιαννώτας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.  Μετά τις πρώτες βοήθειες και αφού ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του, έσπευσε ένα ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο στο Στανς για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του τοποθετήθηκε κολάρο. Οι νοσοκόμοι για πολλά λεπτά ήταν πάνω από τον παίκτη και με προσεκτικές κινήσεις του έβαλαν το κολάρο και στην συνέχεια τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Το ευχάριστο είναι πως την στιγμή που τον μετέφεραν σήκωσε το χέρι του δείχνοντας πως είναι καλά ενώ είχε και τις ασιθήσεις του μιλώντας σε όσους ήταν δίπλα τους, βάζοντας πολλές καρδιές στην θέση τους, καθώς ο Ρέτσος έχασε τις αισθήσεις του και μάλιστα ο Χάσι στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως «για μια στιγμή νόμισα πως τον χάσαμε», δείγμα της σοβαρότητας του τραυματισμού του. Στον Ολυμπιακό πάντως εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για την απουσία του ασθενοφόρου από το γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας