Παρτίζαν: «Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα πήραν εισιτήρια»

H αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό έχει πάρει "φωτιά" λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Μετά τις φωτογραφίες με οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Βελιγράδι ήρθε η ανακοίνωση της Παρτίζαν να βάλει και άλλα... δεδομένα στην εξίσωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα φέρονται να έχουν πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο και ζητά από την αστυνομία να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα για την πρόληψη πιθανών επεισοδίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Η διοίκηση της Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι έχει λάβει γνώση πως, παρά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τη μη μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια σε Βελιγράδι και Αθήνα, ένας αριθμός οπαδών του Ολυμπιακού είναι παρόντες στο Βελιγράδι. Επίσης, υπάρχει η πληροφορία πως αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν πάρει εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα και προτίθενται να είναι δίπλα σε εκείνους του Ολυμπιακού, παρά τις κοινές επίσημες θέσεις που έχουν πάρει οι δύο σύλλογοι, αλλά και η UEFA προειδοποιώντας με τιμωρία.

Η Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι δεν θα επιτρέψει στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να μπουν στο γήπεδο. Η απόφαση αυτή έγινε με μοναδικό γνώμονα να μη γίνουν επεισόδια στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν αγοράσει εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ακόμη και σε αυτή που συνήθως παραχωρείται σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, τηρώντας τη συμφωνία με την UEFA για απαγόρευση παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στους δύο αγώνες.

Η Παρτιζάν θα αποζημιώσει τους φιλάθλους στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο που έχουν αγοράσει εισιτήριο, τηρώντας την παραπάνω απόφαση.

Επισημαίνουμε ότι το μοναδικό κίνητρο για την απόφασή μας αυτή είναι η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στον αγώνα, προκειμένου να είναι ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ομαλές και αμιγώς αθλητικές συνθήκες.

Είμαστε βέβαιοι πως οι αρχές στη Σερβία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα στη διάθεσή τους για να εφαρμόσουν την απόφαση της διοίκησής μας, που βασίζεται στη σύσταση της UEFA και τη συμφωνία των δύο συλλόγων".

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας