Ο Ενρίκε έσωσε τον ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Ολίμπικ

Aννησύχησε τον κόσμο του και τον Ιβάν Σαββίδη (που είδε το ματς παρέα με τον γιο του Γιώργο) με το "καλημέρα" στις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μπορεί να πήρε σκορ που ανέβασε τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa League, όμως η συνολική εικόνα της ήταν άκρως προβληματική. Ειδικά αμυντικά, που πελαγοδρομούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τις επελάσεις του Μοχά και της παρέας του και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και παραπάνω τέρματα.

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου δεν δικαιώθηκε ούτε για την επιλογή του να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 αρχικά (με έντεκα ξένους στην ενδεκάδα μετά από επτά χρόνια), καθώς για όσο διάστημα το έκανε ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε και επιθετικά με εξαίρεση ελάχιστες φάσεις.

Τελικά, οι αλλαγές του Μπίσεσβαρ και του Ενρίκε ήταν αυτές που τον έσωσαν από τα χειρότερα και ειδικά ο Βραζιλιάνος με το καταληκτικό, προσωπικό, γκολ που έβαλε στο 59’  έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι  και έκοψε τις ελπίδες των γηπεδούχων να πάνε με κρυφές ελπίδες για μία μεγάλη πρόκριση στην Τούμπα. 

Στα αξιοσημείωτα και η ένταση που πήγαν να προκαλέσουν Ουκρανοί φίλαθλοι που απωθήθηκαν όμως  αποτελεσματικά από την Αστυνομία.

Συνοψίζοντας, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στην επόμενη φάση, όμως, η συνολική του εικόνα είναι προβληματική και δεν συνάδει με τις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν φέτος. 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Βαλερί Λομπανόβσκι

Διαιτητής: Αλέν Μπιερί (Ελβετία)

Βοηθοί: Γιοχάνες Φόγκελ (Ελβετία), Σερτάτς Κουρναστσά (Ελβετία)

4ος: Πασκάλ Έρλαχνερ (Ελβετία)

Ολίμπικ (Ρόμαν Σάνζαρ): Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Μπογκντάνοβ, Τσιμπαλιούκ, Σεστακόβ, Χομουτόβ (69' Μιχαλιόβ), Μοχά (64' Μιχουνόβ), Μπιλένκι (78' Σόντεϊ)

ΠΑΟΚ (Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ (55' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (55' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (81' Πέλκας)

Γκολ: 49' Μπιλένκι / 59' Ενρίκε

Κάρτες: 69' Κράβτσενκο / 53' Σάχοβ, 73' Λέοβατς

Πηγή: www.sport24,gr

 

Δειτε Επισης

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών