Η Θύρα 9 μετονομάζεται σε Θύρα "Ευγένιος Γκέραρντ"

Ως  ελάχιστο φόρο τιμής στην μεγάλη προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα "Ευγένιου Γκέραρντ".

Η θύρα που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, που ο Ολλανδός προπονητής μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ, αλλά και την οποία βρίσκεται ο "θρόνος" του, το μόνιμο καρεκλάκι του, ώστε να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, θα πάρει το όνομα του προπονητή, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα μας.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για την του την πρωτοβουλία, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν με χαρά. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Δυο νέους συμμάχους στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, βρήκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτης Τσάλος. Ο λόγος για τον επιχειρηματία  Γιάννη Κουμπανάκη (βιομηχανία παραδοσιακών προιόντων), αλλά και τον επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης Μιχάλη Λελεδάκη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Ο κ. Φώτης Τσάλος συναντήθηκε και με τους δυο επιχειρηματίες και συμφώνησαν να γίνουν μέτοχοι της ΠΑΕ, με ένα σημαντικό ποσό έκαστος. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Λελεδάκης είχε και στο παρελθόν ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Όπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Φώτης Τσάλος «η προσπάθεια μου να βρώ και άλλους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να είναι μαζί μας στην προσπάθεια να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει θα συνεχιστεί».

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Οι 4 αρχηγοί του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα  είναι οι Μονιάκης, Περογαμβράκης, Νάστος, Πουρτουλίδης.

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τρίτη μέρα για τον ΟΦΗ στο Καρπενήσι και το πρόγραμμα της ομάδας μας, περιλαμβάνει προπόνηση του πρωί και φιλικό το απόγευμα (6.30μμ) με την Παναχαική, το οποίο είναι και το πρώτο της σεζόν!

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε τακτική από το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του. Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον Φαζό, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες