Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με πόσα χιλιόμετρα πήγε η μπάλα στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου

  25/09/2017 10:39
Με πόσα χιλιόμετρα πήγε η μπάλα στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου

Με πόσα χιλιόμετρα πήγε η μπάλα στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου

  25/09/2017 10:39

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ένα από τα πιο όμορφα φάουλ του ελληνικού πρωταθλήματος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Στέφανου Καπίνο και κάνοντας το 2-2 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο 80'.

Από τα πλάνα της κάμερας της "Nοva" που κάλυπτε τον αγώνα, έγινε γνωστή η ταχύτητα την οποία έπιασε η μπάλα, καθώς έκανε την... τρελή πορεία προς την εστία των Πειραιωτών, με τα φάλτσα να τις αλλάζουν κατεύθυνση.

Το συνδρομητικό κανάλι υποστηρίζει ότι έπιασε τα 100χλμ./ώ, σε μία απόσταση 31 μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης μέχρι την εστία των φιλοξενουμένων.

"Μη μας κόψουν και καμιά κλήση", αστειεύτηκε ο Χριστοδουλόπουλος, όταν τον ενημέρωσαν από το στούντιο της "Nova" για την πορεία της μπάλας.

"Εγώ θέλω να έρχομαι να σας μιλάω όταν είναι μαζί σας ο Βασίλης Τσάρτας, τον θεωρώ φίλο μου, άλλο αν μερικές φορές δεν κάνω ό,τι μου λέει. Ήταν άλλο χτύπημα αυτό. Την βαλβίδα την είδες Βασίλη;", συνέχισε.

"Οι παίκτες έχουν ανακαλύψει τα χτυπήματα που κάνουν τη μπάλα να πάει εκεί και αν σου βγει δεν έχει κανένα περιθώριο ο τερματοφύλακας. Το είχα, αλλά ίσως είναι λάθος δικό μου που δεν χτύπαγα με τόση συνέπεια φάουλ. Και εμείς έχουμε αρχίσει και βάζουμε γκολ με στημένα πολλά. Ακόμα και στην Ριέκα το πρώτο γκολ μπήκε μετά από φάση που έχουμε δουλέψει".

Δείτε το γκολ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας