Μηδενίστηκε γιατί έγραφε στη φανέλα «Δεν Ξεχνώ»

Mε μηδενισμό τιμωρήθηκε στον αγώνα της Κυριακής (8/10), κόντρα στον Πανθρακικό η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αποκλεισμός από το πρωτάθλημα.

Ο λόγος της τιμωρίας αυτής δεν είναι άλλος από το ότι στον εν λόγω αγώνα, η συγκεκριμένη ομάδα είχε στην φανέλα της μήνυμα για την Γενοκτονία. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια να μην αρχίσει, ποτέ το παιχνίδι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι στον αγώνα που έδωσε η ΠΑΕ Ποντίων την περασμένη αγωνιστική, έγινε κανονικά καθώς οι παίκτες προχώρησαν, στην κάλυψη με τσιρότα των επίμαχων φράσεων που ανέφεραν «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ»

Οι άνθρωποι των γηπεδούχων καταγγέλλουν, ότι ο διαιτητής Δρακίδης ενοχλήθηκε από τους πυρριχιστές στην πλάτη της φανέλας. Μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ομάδας του Θρυλορίου καταγγέλλουν μεταξύ άλλων, πως μετά την ακύρωση του αγώνα, οι δύο ομάδες αποφασίστηκε να δώσουν φιλικό αγώνα που διακόπηκε μετά από τηλεφωνική παρέμβαση της ΕΠΣ.

Έπειτα από τα παραπάνω η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες για την στάση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για την αξιοπρεπή στάση που συνεχίζουν να έχουν ενωμένοι μια γροθιά… Συνεχίζουμε για τη δικαίωσή μας»

Παράλληλα με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, η ομάδα της Ροδόπης είχε κάνει γνωστή την κίνηση της αυτή, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής ακόλουθα: «Σύμφωνα με πληροφορία φίλου μας που κατά λάθος άκουσε συνομιλία αρμοδίων, δόθηκε εντολή στον διαιτητή της Κυριακής Δρακίδη να μην ξεκινήσει τον αγώνα με την κιτρινόμαυρη εμφάνιση. Το πιστεύουμε, γιατί είναι αξιόπιστος, οπότε Κυριακή, κοντή γιορτή».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ