Πρώτο γκολ του Δώνη με Στουτγκάρδη

O Τάσος Δώνης επέστρεψε στη Γερμανία μετά από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και έκανε σεφτέ στα γκολ με τη Στουτγκάρδη, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του απέναντι στην Κολωνία.

Ο 21χρονος επιθετικός δέχθηκε την πάσα από τον Ζίμον Τερόντε στο 39ο λεπτό κι ενώ έκανε κίνηση στον κενό χώρο, άντεξε στο μαρκάρισμα του Φρέντερικ Σέρενσεν καθώς έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ πέφτοντας, έκανε το 1-0.

Οι "τράγοι", πάντως, παρά την κάκιστη εκκίνηση στη σεζόν, περίμεναν αυτόν τον αγώνα για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού στα τελευταία 11 παιχνίδια στη Στουτγκάρδη για το πρωτάθλημα από το 1996 είχαν επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και καμία ήττα. Ο Ντόμινικ Χάιντς προσπάθησε να διατηρήσει αυτήν την παράδοση, αφού με γκολ στο 77' ισοφάρισε σε 1-1 κι ενώ στις καθυστερήσεις καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Κολωνίας, το οποίο ορθώς δεν εκτελέστηκε, μετά από χρήση VAR.

Οι Σουηβοί βρέθηκαν από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού στην επόμενη φάση, με ατομική ενέργεια του Σαντράκ Ακολό και κόντρα σε αμυντικό, έγινε το 2-1 και μετά από δύο δεκαετίες, η Στουτγκάρδη νίκησε σε αυτό το ζευγάρι.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Τσίλερ, Μπάουμγκαρτλ, Μπάντστουμπερ, Καμίνσκι (18' Μπεκ), Πάβαρντ, Ασκασιμπάρ, Μανγκαλά, Αόγκο, Μπρέκαλο (61' Ακολό), Δώνης (80' Γκίντσεκ), Τερόντε

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Κλίντερ, Σέρενσεν, Χάιντς, Ράους (72' Χάντβερκερ), Γιόγιτς (66' Γκιρασί), Λέμαν, Εζτζάν (46' Πισάρο), Μπιτενκούρτ, Οσάκο, Τσόλερ

 

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη