Ουζουνίδης, ο master των ντέρμπι!

Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο άνθρωπος που κρατά μοναχός του μαζί με τον κόσμο, ζωντανή την φλόγα του Παναθηναϊκού! 

Κάτι παραπάνω από ένας προπονητής τους τελευταίους μήνες για το "τριφύλλι", ένα πραγματικό σύμβολο επιμονής, σκληρής δουλειάς και συσπείρωσης στην πιο δύσκολη εποχή του συλλόγου μετά την "εγκληματική" ποδοσφαιρικά απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να... εξαφανιστεί και να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης στην πρώτη χρόνια που το πρωτάθλημα παίζεται μέχρι στιγμής στα ίσια και το "τριφύλλι" θα μπορούσε να επιστρέψει εκεί που ανήκει υπό φυσιολογικές διοικητικά συνθήκες , κρίνοντας από τα όσα βλέπουμε πάνω στο χορτάρι!

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στα δύσκολα το καλοκαίρι. Είχε πίστη στο πλάνο, στο εξαιρετικό του επιτελείο(ικανότατοι στον τομέα τους Κολα και Γιάγκου) και στις δυνατότητες αυτης της ομαδας.

Μια απόφαση που μπορεί επαγγελματικά να μην τον δικαίωσε, καθώς το "δεν πληρώνω" του Αλαφούζου τον έστειλε με την πλατη στον τοίχο για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά ηθικά και Παναθηναικά θα πρέπει να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος, βλέποντας την προσπάθεια των παικτών του και την αγάπη/στήριξη του κόσμου σε κάθε παιχνίδι!

Σε περίπου ένα μήνα θα κλείσει τον πρώτο του χρόνο στον πάγκο του "τριφυλλιού" και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται master των μεγάλων παιχνιδιών, έχοντας ένα εντυπωσιακό ποσοστό νικών στα ντέρμπι!

Επτά νικες σε έντεκα αναμετρήσεις είναι το φοβερό ρεκόρ του Μαρίνου που θα μπορούσε να είναι και 8 νίκες στα 12 ματς αν δεν υπήρχε η διακοπή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Έλληνας τεχνικός στην πλειοψηφία των συγκεκριμένων παιχνιδιών έχει παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό ανώτερο από τον αντίπαλο σε όλα τα επίπεδα. Τακτικά, πνευματικά, αγωνιστικά. Ακόμη και στο 4-0 της Τούμπας με τα γνωστά "όργια" του Κυζα, οι "πράσινοι" έκαναν πάρτι στο πρώτο ημίχρονο αλλά σπατάλησαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να καθαρίσουν την πρόκριση!

Στο πιο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι δικοί του παίκτες ήταν... Ταλιμπάν, οι δικοί του παίκτες ήταν νικητές σε κάθε προσωπική μονομαχία, η δίκη του ομάδα ήταν εκείνη που έβγαλε πλάνο κυριαρχίας και ανωτερότητας με πίεση έξω από την περιοχή και ρυθμό στο παιχνίδι της.

Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού ήταν η 7η σε ντέρμπι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, μια επίδοση που σπάνια συναντάς σε τεχνικό του συλλόγου την τελευταία δεκαετία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

7 νίκες

Εντός: 1-0 ΟΣΦΠ, 1-0 ΟΣΦΠ, 1-0 ΑΕΚ, 2-0 ΠΑΟΚ, 1-0 ΠΑΟΚ

Εκτός: 3-2 ΑΕΚ, 3-2 ΠΑΟΚ

1 ισοπαλία

Εντός: 0-0 ΑΕΚ

3 ήττες

Εκτός: 1-0 ΑΕΚ, 3-0 ΠΑΟΚ, 4-0 ΠΑΟΚ

Δειτε Επισης

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
Ούτε και τώρα ο Τσιτσιπάς-Τέταρτη ήττα σε τελικό στη Βαρκελώνη
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στην εκκίνηση, συγκρούσεις μεταξύ των Hypercar
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Χωρίς απουσίες η Μακάμπι στην Ελλάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα