Ο REPORTER καλωσορίζει τον paparazzo

Ο paparazzo των γηπέδων κάνει ντεμπούτο στον REPORTER και υπόσχεται «καυτά» παρασκήνια, σχόλια και κριτική για όλα όσα γίνονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
 
Τρυπώνει παντού, μαθαίνει παρασκήνια και θα σας τα μεταφέρει κτυπώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 
Πάρτε μια γεύση με το… ζέσταμα του νέου συνεργάτη της ιστοσελίδας μας που υπόσχεται πολύ πιο «καυτές» αποκαλύψεις και παρασκήνια στη συνέχεια.
 
@ Στους τρεις μήνες αναμονής του Φελτχάουζεν στην Ομόνοια δεν «έπεσε» ούτε ένας πάνω στα βίντεο με τις γκάφες του που από προχθές το βράδυ έχουν… πλημμυρίσει το διαδίκτυο; Το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου μένει πιο εκτεθειμένο ακόμη κι από την ομάδα από τα λάθη του 31χρονου…
 
 
@ Για να έχουμε καλό ερώτημα, την απόφαση στον ΑΠΟΕΛ να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση Δώνη την πήρε η διοίκηση ή ο Πρόδρομος Πετρίδης; Μάλλον το δεύτερο, καθώς η ανακοίνωση του επίσημο ΑΠΟΕΛ εκδόθηκε μερικά λεπτά μετά τις δηλώσεις του Ελλαδίτη και ενώ δεν ήταν παρών όλα τα μέλη του συμβουλίου στο «Δασάκι». Εκτός και αν συνεδρίασαν μέσω skype ή τα είπαν μέσω viber.
 
@ «Βλέποντας την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, δεν νομίζω να υπήρχε προπονητής που δεν θα υπέβαλε παραίτηση», δήλωσε χθες ο Λούκας Χατζηλούκας, του οποίου η Δόξα άρπαξε τέσσερα από τον Απόλλωνα πριν την ανάπαυλα. Για την ιστορία η δική του Δόξα είχε δεχτεί την περίοδο 2012/13 πέντε γκολ σ’ ένα ημίχρονο από την ΑΕΚ (τελικό σκορ 2-6) και τη σεζόν 2013/14 από τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά απέναντι σε Ομόνοια (0-6) και Ανόρθωση (1-6). Σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις παραιτήθηκε στην ακόλουθη συνέντευξη Τύπου…
 
@ Η κοινή αίσθηση λέει πως αν δεν βρήκες τον κατάλληλο επιθετικό στο μεγάλο παζάρι του καλοκαιριού είναι πολύ λιγότερο πιθανό να τον εντοπίσεις τον Γενάρη. Ας μην απογοητεύονται, ωστόσο, στην Ανόρθωση. Τον πρώτο σκόρερ αυτού του πρωταθλήματος (Τολμές) η ΑΕΚ τον Ιανουάριο τον ψώνισε…
 
@ Αν δεν αρχίσει να βλέπει δίκτυα μέχρι τον Ιανουάριο δύσκολα θα επιβιώσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Αντρέ Άλβες. Η Ανόρθωση θ’ αποκτήσει επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο 34αρης φορ είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.
 
@ Για όσους λιγουρεύονται τον Φλοριάν Τολμές που σκοράρει κατά ρυπάς με τη φανέλα της ΑΕΚ φέτος (10 γκολ σε οκτώ αγώνες) να πούμε ότι μπορεί να έχει θεωρητικά χαμηλό κασέ στην ΑΕΚ με απολαβές 13 χιλιάδες το μήνα, εντούτοις η ομάδα της Λάρνακας έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του και με τέτοιες εμφανίσεις ο Τσάβι Ρόκα θα τον δέσει χέρια-πόδια στη Λάρνακα.
 
@ Με μηδέν συμμετοχές σε εφτά παιχνίδια και συνωστισμό στη θέση του επιτελικού μέσου ο Φακούντο Μπερτόλιο δύσκολα θα πιάσει το όριο του 70% των συμμετοχών στο πρωτάθλημα με βάση το οποίο ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιο του και για τη νέα χρονιά.
 
@ Ο Γιάκολις εκλιπαρούσε τον Σωφρόνη Αυγουστή να τον αφήσει να κτυπήσει το δεύτερο πέναλτι του Απόλλωνα με τη Δόξα, όμως, ο Κύπριος τεχνικός δεν του έκανε το χατίρι και έδωσε εντολή στον Ζοάο Πέδρο ν’ αναλάβει την εκτέλεση. Ο Πορτογάλος μονιμοποιήθηκε στη θέση του δεξιού μπακ γεγονός που του στερεί την επαφή με τα δίκτυα και ο προπονητής του θέλησε να τον ανταμείψει.
 
@ Ο Ανδρέας Παντελή παρακολουθεί από κοντά αρκετούς αγώνες άλλων ομάδων και είναι ο καλύτερος κατάσκοπος του Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός εμπιστεύεται πολύ τις γνώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης για το ποδόσφαιρο και ακούει προσεκτικά τα όσα του μεταφέρει για τον εκάστοτε αντίπαλο.
 
@ «Τρελό» το φετινό πρωτάθλημα με τις συνεχόμενες γκέλες των μεγάλων να δίνουν άγρια ομορφιά. Κάποιος να κοιτάξει τον πυρετό και των προέδρων, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο που μόνο κυπριακό δεν είναι. Τρεις προπονητές (Δώνης, Εγκωμίτης, Χατζηλούκας) υπέβαλαν παραιτήσεις στις διοικήσεις των ομάδων τους, εντούτοις καμία δεν έγινε αποδεκτή. Πάει και ο τίτλος της προπονητοφάγας Κύπρου. Ή όχι; Ο χρόνος θα δείξει.

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»