Paparazzo: Η γκάφα Αναστασιάδη και το «όχι» του Νικόλα στον ΑΠΟΕΛ

Αραχτός στον καναπέ του ο paparazzo διαβάζει από τον REPORTER την είδηση με τα… χαρμόσυνα (τρομάρα μας) νέα για τα ποδοσφαιρικά σωματεία που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην εκδήλωση για τα 91 χρόνια από την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ.
 
Καμαρωτός-καμαρωτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της εκδήλωσης έκανε γνωστό ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διαγραφή χρέους 19.5 εκατομμυρίων ευρώ των σωματείων προς το κράτος και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
 
 
Αυτοί είμαστε. Κίτρινοι, πράσινοι, μπλε, κόκκινοι χειροκροτούμε που τα ποδοσφαιρικά σωματεία στην ουσία «κλέβουν» το κράτος και την ίδια ώρα ο φορολογούμενος πολίτης τρέχει στα δικαστήρια και χάνει περιουσία αν δεν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του. Ζήτω η βλακεία!
 
Αμ δε το άλλο το πρόσεξε κανείς; Την γκάφα ντε του Νίκου Αναστασιάδη. Διαγράφονται, λέει, οι οφειλές προς τον Φ.Π.Α.  Η ΚΟΠ δεν ντράπηκε και υπέδειξε το λάθος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε ανακοίνωση της.
 
«Σχεδόν το σύνολο του ποσού, αφορά Φόρο Εισοδήματος και όχι Φ.Π.Α, όπως εκ παραδρομής εξαγγέλθηκε», τονίζει σε ανακοίνωση της διορθώνοντας την γκάφα του Νίκου Αναστασιάδη. Καλά, μη βαράτε εκεί στην Ομοσπονδία. Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι έχει σημαντικότερα ζητήματα ν’ ασχοληθεί.
 
Ο Νικόλας γύρισε την πλάτη στον ΑΠΟΕΛ
Υπουργικό Συμβούλιο έκανε αν ήθελε ο Νίκος Αναστασιάδης χωρίς δεύτερη σκέψη στην εκδήλωση των 91χρόνων του ΑΠΟΕΛ. Τα πλείστα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ήταν εκεί παρών στο γήπεδο των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Ιωνάς δήλωνε «μόνο ΑΠΟΕΛ» και ας του τα χώνουν οι «πορτοκαλί». Έρχονται εκλογές, ας όψεται η άτιμη ψήφος.
 
Ο paparazzo σας αποκαλύπτει και ένα φρέσκο παρασκήνιο. Δεν ήταν, που λέτε, καλεσμένοι στην εκδήλωση του ΑΠΟΕΛ μόνο πολιτικά πρόσωπα που πρόσκεινται στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Πρόσκληση για να παρευρεθεί πήρε και άλλος υποψήφιος Πρόεδρος, πέραν του Νίκου Αναστασιάδη. Όμως, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, δεν έκανε την τιμή στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Δεν τον… έπαιρνε το κλίμα; Είχε δουλειές ο άνθρωπος και δεν μπόρεσε; Ο paparazzo δεν γνωρίζει, ούτε βάζει το χέρι του στη «φωτιά». 

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»