Ο Μπαρτζώκας βρήκε τα..Κουμπάν του

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (81-70), στην πρεμιέρα της Euroleague.Η πρεμιέρα της Euroleague δεν ήταν αυτή που ήθελαν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Κουμπάν αποδείχθηκε αξεπέραστο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη απέναντι στο "τριφύλλι" (81-70), παρά το γεγονός πως δεν είχε στη διάθεσή της τον Άντονι Ράντολφ (σ.σ.: χειρουργήθηκε στον αστράγαλο τον περασμένο μήνα). Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο -2 με 4'55'' να μένουν στο παιχνίδι, αλλά το 12-0 σερί που ακολούθησε για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν "έγραψε τον επίλογο" της αναμέτρησης.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κρις Σίνγκλετον, που έκανε την αρχή στο "ξέσπασμα" της ομάδας του, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο Μάλκολμ Ντιλέινι, που έδωσε πολύτιμες λύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο εδραιώθηκε η υπεροχή των "κόκκινων". Κι όλα αυτά, στο παιχνίδι που ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague.Τα δεκάλεπτα: 17-21, 45-41, 63-61,  81-70.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (Μπαρτζώκας): Ντιλέινι 14 (2), Σίνγκλετον 16 (9 ριμπ.), Ντρέιπερ 7 (1), Κλαβέρ 13 (2), Μπίκοφ 2, Ζοζούλιν 2, Βορόνοφ 7 (1), Ζούμπκοφ 8, Φεζένκο 8, Μπρόκχοφ 4 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 3 (0/4 τρίπ.), Γιάνκοβιτς 2, Φώτσης 7 (1), Ραντούλιτσα 15 (8 ριμπ.), Φελντέιν 9 (1/5 τρίπ.), Διαμαντίδης 14 (3), Γκιστ 4, Καλάθης 13 (2 τρίπ., 7 ασ.), Κούζμιτς 2.  
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό
Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς
Με δρομείς από 75 χώρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Μαραθώνιος Λεμεσού
Συναγερμός στην Ευρωλίγκα-Άγνωστο αν η Μακάμπι μπορεί να πετάξει για Βελιγράδι
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Τεράστια εμφάνιση από τον Τσιτσιπά-Απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο
Οι Σανς νίκησαν με ανατροπή με 108-107 τους Κινγκς στο Σακραμέντο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί μία θέση στον τελικό του Μόντε Κάρλο-Αντιμέτωπος με τον Σίνερ
«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί, η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ιστορίας μας δεν θα χαθεί ποτέ»
ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις εκτέλεσαν τους Γκρίζλις, νίκη με 123-120 των Λέικερς