Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Paparazzo: Ο όρος του Πάρντο, η Ομόνοια και το πράσινο «όχι» σε Κόπριβετς

  21/11/2017 15:08
Paparazzo: Ο όρος του Πάρντο, η Ομόνοια και το πράσινο «όχι» σε Κόπριβετς
Το μηνιάτικο 20 χιλιάδων του Φελτχούιζεν και η προϋπόθεση αξίας 15 χιλιάδων του Ούρκο Πάρντο  

Paparazzo: Ο όρος του Πάρντο, η Ομόνοια και το πράσινο «όχι» σε Κόπριβετς

  21/11/2017 15:08
«Τελείωσε», λέει το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, ο Πιτ Φελτχούιζεν από το «Ηλίας Πούλλος». Έλα ρε, σοβαρά; Έπεσα από τα σύννεφα. Ο Ολλανδός δύσκολα θα φορέσει ξανά γάντια για να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας και εκτός απρόοπτου τον Ιανουάριο θα κουνήσει μαντήλι, ώστε στη θέση του ν’ αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας.
 
Πονεμένη ιστορία για την Ομόνοια η θέση του τερματοφύλακα και ο paparazzo σας μεταφέρει σπαρταριστές λεπτομέρειες. Καταρχάς, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω 4-5 μήνες. Τότε, ντε, που ο Πάμπος Χριστοδούλου περίμενε τρεις μήνες τον Φελτχούιζεν και τον παρακαλούσε για το μεγάλο «ναι».
 
O paparazzo, λοιπόν, σας ενημερώνει ότι μέχρι να συναινέσει στις πιέσεις της Ομόνοιας ο Φελτχούιζεν προέκυψε στα γραφεία του «Ηλίας Πούλλος» η αξιόλογη περίπτωση του Γιάν Κόπριβετς.
 
Ο Σλοβένος, πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, έψαχνε ομάδα στην Κύπρο με πολύ λογικές απαιτήσεις στο οικονομικό. Η Ομόνοια του είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» και ο Κόπριβετς κύλησε το… αμαξάκι του για την Πάφο.
 
Στον αντίποδα, το «τριφύλλι» έσκασε πρόταση 20 χιλιάδων τον μήνα στον Πιτ Φελτχούιζεν για να πει το «ναι» και τώρα… υποφέρει.
 
 
Πάρντο ήταν και πάει…
Πάμε τώρα στη… φήμη της μεταγραφής του Ούρκο Πάρντο. Δεν μπορεί κάπου θ’ άκουσε το αφτί σας τη σεναριολογία που θέλει τον Βελγοϊσπανό πορτιέρε της Αλκής να ντύνεται στα πράσινα τον Ιανουάριο.
 
Ο paparazzo σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες και τι πραγματικά ισχύει. Ο Πάρντο υπέγραψε συμβόλαιο… μεροκαματιάρη με την Αλκή. Περίπου δύο χιλιάρικα τον μήνα είναι ο μισθός του στην «Αθάνατη», αλλά ποιος νοιάζεται, αφού εξασφάλισε γερή αποζημίωση από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Αφού «σκούριασε» στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Πάρντο μετακόμισε στην Αλκή, με την προϋπόθεση πως μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο αν έχει συμφέρουσα πρόταση φτάνει να χαρίσει στην ομάδα όλο το ποσό του συμβολαίου του (περίπου 15 χιλιάδες ευρώ).
 
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου από νωρίς είχε αποφασίσει ότι θα κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, αλλά οι εμφανίσεις του Πάρντο στην Αλκή δεν πείθουν κανένα και ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου, πλέον, Βελγοϊσπανός όσο και να θέλει να επιστρέψει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους δύσκολα θα το καταφέρει. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας