Paparazzo: Μακρής και Μερκής θα έχουν μαζί τους... γάντια τερματοφύλακα στο ΓΣΖ

Έχει πλάκα η ιστορία. Η ομάδα που χρησιμοποίησε πέντε (!) τερματοφύλακες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν (Πάρντο, Βάτερμαν, Πέρεθ, Γκουντίνιο, Παρασκευά), ενώ έδωσε άλλους δύο (Ρόμο, Μιχαήλ) ως δανεικούς πάει στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ερμή χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα.
 
Πέρεθ και Γκουντίνιο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποκτήθηκαν μετά την προκαθορισμένη μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, ο Βάτερμαν είναι στα «πιτς», ο Πάρντο αποχώρησε και πήγε στην Αλκή, ο Ρόμο δανεικός στην Μπίρσοτ και ο Μιχαήλ στον Άρη.
 
Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ πάει με μοναδικό τερματοφύλακα τον Ανδρέα Παρασκευά, ο οποίος έκανε το βάπτισμα του πυρός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Κύπριος πορτιέρε θα γίνει ο πρώτος γηγενής μετά από έξι ολόκληρα χρόνια που υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Ποιος, όμως, θα κληθεί να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (φτου μην το ματιάσουμε το παιδί) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης; Στην αποστολή του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/11) δεν υπάρχει δεύτερος τερματοφύλακας.
 
Για ρίξτε μια ματιά στους εκλεκτούς του Ελλαδίτη τεχνικού και θα το διαπιστώσετε: «Παρασκευάς, Lago, Αλεξάνδρου, Μερκής, Carlão, Rueda, Άδωνη, Morais, Vinícius, Farías, Στυλιανίδης, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ανδρέου, Oar, Ebecilio, Bertoglio, Poté, De Camargo, Grubač».
 
 
Κόντρα στον Ολυμπιακό υπήρχαν δύο (Πέρεθ, Γκουντίνιο) στον πάγκο. Ο paparazzo ρώτησε και έμαθε το Plan Β στον ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που χρειαστεί. Λόγω ύψους και όγκου το μυαλό όλων πάει στον Γιώργο Μερκή, ο οποίος έχει τις προδιαγραφές για ν' ανταποκριθεί αν το απαιτήσουν οι συνθήκες.
 
Όμως, υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» που άρχισε την καριέρα του ως τερματοφύλακας. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μακρή, ο οποίος το είχε δηλώσει, μάλιστα, σε συνέντευξη του στο match programme του αγώνα με την Πάφο.
 
 
«Αν δεν έπαιζες στη θέση που παίζεις ποια θα ήταν η επόμενη αγαπημένη σου θέση», ρωτήθηκε ο διεθνής επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και έριξε το… γάντι στον Γιώργο Δώνη σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη: «τερματοφύλακας. Στην αρχή όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πέρασα από εκεί και κέρδισα μάλιστα και βραβείο για την απόδοση μου».
 

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν