Σοκ στον Παναθηναϊκό, τέλος ο Θεοδωρόπουλος

Βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό, καθώς ένα 24ώρο μετά την πρόθεση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου να βοηθήσει την κατάσταση στην ομάδα, με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι σταματάει κάθε προσπάθεια!

Η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου: 

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Είναι φανερό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενστάσεις για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του 60χρονου επιχειρηματία, ότι μπροστά στην έκταση που πήρε το θέμα της συνάντησης με τους παλαίμαχους αλλά και στις προσδοκίες που εσφαλμένα καλλιεργήθηκαν, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι «δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα».

Οπως είχε ξεκαθαρίσει δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά μαζί με 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας, θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Αλλά βλέποντας ότι αυτή η πρόθεση του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν! 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας