Φανούριος: «Είδαμε τον Μοράις, αλλά στον Απόλλωνα έχουμε ήθος»

Στις καταγγελίες των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα για τον Νούνο Μοράις αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ: «Το κλίμα δεν διαταράζεται από μια ήττα σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι. Το ΑΠΟΕΛ μπορούσε να σκοράρει τρίτο γκολ όταν η ομάδα έβαλε πίεση για να ισοφαρίσει. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο όμως οι συγκυρίες και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε κομβικά σημεία και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την τύχη για να ισοφαρίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια δεν κρίνουν τίποτα. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται αγωνιστική με αγωνιστική. Αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε είναι το πάθος και η απόδοση που ήταν εξαιρετική. Ήταν οι συγκυρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ με τον Άλεφ και στην επόμενη φάση δεχτήκαμε την ισοφάριση με μια γκολάρα».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την πρώτη ήττα: «Οι ισοπαλίες για μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα είναι σαν την ήττα. Σε αυτό το σημείο βρεθήκαμε πολλές φορές. Το συναίσθημα είναι το ίδιο. Έχουμε την εμπειρία και το πάθος για να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση».

Για τα λάθη της ομάδας: «Η ομάδα απέδωσε, έπαιξε ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες. Δεν μπορεί να υπάρξει προβληματισμός γιατί δεν μπήκε η μπάλα μέσα στις ευκαιρίες μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι μπήκαν, σε αυτό όχι. Πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τον Μάρκοβιτς: «Έχει εγγραφεί».

Για τον Μαρτίνες: «Ήταν κλινήρης, τώρα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Δόξα. Είχαμε αρκετούς, τους Βασιλείου, Σαρδινέρο και Ντα Σίλβα. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου και προχωρούμε».

Για το περιστατικό με τον Μοράις: «Είδαμε το περιστατικό και το εξετάζουμε. Θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Στον Απόλλωνα υπάρχει ήθος και δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά τα ζητήματα. Εμείς ποτέ δεν υπονομεύσαμε τον οποιονδήποτε για να τιμωρηθεί».

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα