«Ξέρω για τον ΑΠΟΕΛ… εγώ θέλω να παίζω»

Για το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ και τα πλάνα του όσον αφορά το μέλλον του αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active 107.4 και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» ο Ραφαέλ Ρομό, ο οποίος είναι δανεικός από τους γαλαζοκιτρίνους στην Μπίρσοτ.
 

Για την ζωή του στο Βέλγιο: «Είναι πάρα πολύ όμορφη χώρα. Όχι με τόσο καλό καιρό όσο η Κύπρος (γέλια). Η ομάδα έχει φιλοδοξίες, καλό κλίμα και αυτό ήταν βασικό για μένα, να υπάρχουν φιλοδοξίες».

Για την Μπίρσοτ: «Είναι ιστορική ομάδα, χρειάστηκε να πάει 5η κατηγορία, και να φτάσει στην 2η. Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο περιόδους, είμαστε στην 2η θέση και η πρωταθλήτριες των δύο περιόδων θα αναμετρηθούν στο τέλος για να πάει η μια στην 1η κατηγορία. Είμαστε στο -3 από την κορυφή».

Για το κυπριακό και το βέλγικο πρωτάθλημα: «Η σύγκριση είναι δύσκολη. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Εδώ είναι μόλις οκτώ ομάδες και δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ξέρω πως με παρακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ, έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Ξέρω ότι η Μπίρσοτ έχει επιλογή να με αγοράσει. Αυτή την στιγμή είναι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Θα επιστρέψω στην Κύπρο σε κάποια φάση και θα δούμε».

Ποια τα πλάνα του για το μέλλον: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που παίζω. Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, αν με θέλει θα πρέπει να επιστρέψω. Αν πάω κάπου αλλού πάλι θα είμαι ευχαριστημένος. Εγώ θέλω να παίζω».

Αν θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο ή να μείνει στο Βέλγιο: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω. Αυτό είναι το πιο βασικό για εμένα».

Αν θα ήθελε να είναι βασικός: «Ναι, είμαι 28 χρονών. Θέλω να παίζω. Θα είμαι ευχαριστημένος αν έρθω στον ΑΠΟΕΛ ή κάπου αλλού και να παίζω. Δεν είναι ευχάριστο για έναν τερματοφύλακα να είναι στον πάγκο».

Αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα: «Η εμπειρία στην Κύπρο ήταν φανταστική (σ.σ. αγωνίστηκε μια σεζόν στην ΑΕΛ). Θέλω να βλέπω το κυπριακό ποδόσφαιρο να βελτιώνεται και να έχει επιτυχίες».
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα