Ο «μασκοφόρος» και ο «εκτελεστής» του ΠΑΟΚ «σκότωσαν» τον ΠΑΣ

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, φόρεσε ειδική προστατευτική μάσκα και ήταν ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας με 3-1 στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Βέβαια, ο νεαρός άσος του Δικεφάλου ήταν εκτεθειμένος την ώρα που δέχθηκε την μπάλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το γκολ μέτρησε, το ματς συνεχίστηκε, όμως πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του ΠΑΟΚ για να φωνάξει σε ένα χέρι του Μπέριου μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι να μην υποδεικνύει πέναλτι. Οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι στο ματς και είχαν στην κορυφή έναν... εκτελεστή, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αν ήταν μάλιστα λίγο πιο προσεκτικός ο Σέρβος θα μπορούσε να είχε πετύχει τέσσερα γκολ!

Πέτυχε όμως δύο, στο 39ο και το 45ο λεπτό και ουσιαστικά "τελείωσε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στα αξιοσημείωτα του δευτέρου 45λέπτου ήταν το ντεμπούτο του Ασεβέδο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το πρώτο γκολ που δέχθηκε στην καριέρα του στο Δικέφαλο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Από ποιον άλλον; Από τον Πέδρο Κόντε, τον μόνιμο σκόρερ του ΠΑΣ. Με το πέμπτο του σερί διπλό στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μένει στην κορυφή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Λίλα, Βιντάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Κόντε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάμπος, Μακ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
BINTEO: Χιλιάδες Γεωργιανοί στους δρόμους της Τιφλίδας μετά την ιστορική πρόκριση