ΒΙΝΤΕΟ: Από τους παράνομους αγώνες με στοιχήματα, στις κορυφαίες αρένες!

«Μπορούμε να αντλούμε διδάγματα από το παρελθόν, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε μέσα σ’ αυτό», είχε αναφέρει κάποτε ο Αμερικανός πρόεδρος, Λύντον Τζόνσον. Ένα απόφθεγμα, το οποίο αντικατοπτρίζει και τη ζωή των αδελφών Αχτάρ, που άφησαν πίσω το περιπετειώδες  παρελθόν τους και γύρισαν σελίδα στη ζωή θέτοντας νέους στόχους.
 
Ο Γιώργος και ο Ηλίας πλέον, μέσω της σχολής τους «Αγωγή Αχτάρ – Μάριο Σουκάτα Brazilian Jiu Jitsu ΜΜΑ Team», παραδίδουν μαθήματα πολεμικών τεχνών σε διαφόρων ηλικίας μαθητές εδώ και πέντε χρόνια, προσφέροντας παράλληλα με την εκπαίδευση τους τρόπους διαβίωσης, συμπεριφοράς και κανόνες ζωής.
 
Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε ο REPORTER:
 
Τα αδέλφια Αχτάρ, χωρίς να υποκύψουν σε κανένα εμπόδιο του παρελθόντος, κατάφεραν επάξια να αγωνιστούν σε κορυφαίες αρένες και να κατατάξουν τα ονόματα τους σήμερα με τη σημαία της Κύπρου, στη λίστα των παγκόσμιων πρωταθλητών στις πολεμικές τέχνες. 
 
Μιλώντας αποκλειστικά στον REPORTER, ο Γιώργος και ο Ηλίας, αναφέρονται στα ιστορικά τους επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια, στους τρόπους εκπαίδευσης και διδασκαλίας αλλά και στην ανταπόκριση που έχει η σχολή τους στην κοινωνία.
«Δώσαμε αγώνες σε υπόγεια, παράνομες μάχες με στοιχήματα προτού δημιουργηθεί ακόμη το ΜΜΑ. Κάποιοι νομίζουν ότι οι μάχες δίνονται μέσα στα ρίνγκ, όμως η ζωή είναι εντελώς διαφορετική και ιδιαίτερα ενός μαχητή. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει όμως προσπαθούμε να μείνουμε στα πλαίσια του αθλητισμού. Απώτερος στόχος μας το όνομα Αχτάρ να φθάσει στην κορυφή», εξομολογούνται μεταξύ άλλων στον REPORTER τα αδέλφια Αχτάρ.
 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League