Ετοιμάζονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Έφτασε η στιγμή για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Κίτιον, στις 19:00, ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και στην ΕΘΑ, με την νικήτρια ομάδα να κατακτάει το ΟΠΑΠ SuperCup.

Και οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν εντατικά το καλοκαίρι, ώστε την νέα περίοδο να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τίτλους.

Παράλληλα, οι δύο ομάδες φέτος θα αγωνιστούν και στην Ευρώπη, αφού οι κυπριακές ομάδες έχουν επιστρέψει στον ευρωπαϊκό καλαθοσφαιρικό χάρτη από την νέα περίοδο που ξεκινάει.

Το φετινό τους πρόγραμμα θα είναι δύσκολο, αφού οι δύο ομάδες θα έχουν διπλές αναμετρήσεις κάθε βδομάδα, σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ τον πρώτο τους Ευρωπαϊκό αγώνα θα δώσουν λίγες μέρες μετά το ΟΠΑΠ SuperCup.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Κετσελίδης (Πετρολίνα ΑΕΚ) και Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΘΑ), θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει την κατάκτηση του ΟΠΑΠ SuperCup.

Ο αγώνας που θα γίνει στο Κίτιον την ερχόμενη Παρασκευή (23/10) θα είναι συναρπαστικός, ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Ευχόμαστε όπως να δούμε ένα εντυπωσιακό και θεαματικό παιχνίδι, και στο τέλος ο καλύτερος να κατακτήσει τον τίτλο. 
 

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών