Τρομερό 4-4 στο Λεβερκούζεν, με Ράκιτιτς η Μπαρτσελόνα

Λεβερκούζεν και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 σε ένα τρομερό ματς, όπως έπαιξαν 90 λεπτά οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την ΜΠΑΤΕ στο Μορίσοβ με τέρματα του Ίβαν Ράκιτιτς.
 
Με δύο γκολ του "Τσιτσαρίτο" η Μπάγερ προηγήθηκε 2-0, η Ρόμα ισοφάρισε 2-2 με τέρματα του Ντε Ρόσι, έκανε ανατροπή φάουλ του Πιάνιτς και προηγήθηκε 4-2 με τον Ιάγο Φαλκέ, αλλά οι Γερμανοί μείωσαν στο 84' με τον Καμπλ και ισοφάρισαν στο 86' με τον Μεχμέντι.  
 
 
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΟΜΑ 4-4
 
Σκόρερς: 4' πέν. και 19' Χαβιέρ Ερνάντες, 84' Καμπλ, 86' Μεχμέντι / 29' και 39' Ντε Ρόσι, 54' Πιάνιτς, 73' Ιάγο Φαλκέ

Γήπεδο: "ΜπάιΑρένα", Λεβερκούζεν

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Ατυχία για τον Βασίλη Τοροσίδη και την Ρόμα στα πρώτα λεπτά, καθώς από την σέντρα του Χακάν Τσαλχάνογλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Έλληνα άσου μέσα στην περιοχή και ο Βίκτορ Κασάι έδωσε πέναλτι. Ο Χαβιέρ Ερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την Λεβερκούζεν στο 4ο λεπτό.

Ο "Τσιτσαρίτο" σκόραρε ξανά στο 19', κάνοντας το 2-0 όταν νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Λένο σε τετ-α-τετ, με τον Λουκά Ντιν να έχει την ευθύνη, καθώς αντί να διώξει επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από δύο παίκτες της Μπάγερ, έγινε το κλέψιμο και τροφοδοτήθηκε την πλάτη της άμυνας ο Μεξικανός.

Η Ρόμα κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 29' με το πλασέ του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον κοντά, με την ασίστ στον αρχηγό να έχει κάνει ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ντε Ρόσι στο 38' σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-2 ακουμπώντας απλά την μπάλα με το σώμα του μετά την εκτέλεση φάουλ του Μίραλεμ Πιάνιτς.

Την τρομερή ανατροπή των "τζαλορόσι" ολοκλήρωσε στο 54' ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τον Βόσνιο να κάνει το 2-3 με τρομερή εκτέλεση φάουλ, όπως και πριν 3 μέρες στο 3-1 επί της Παλέρμο.

Ο Ιάγο Φαλκέ στο 73' από ασίστ του Ζερβινιό έκανε το 2-4 και το ματς έμοιαζε τελειωμένο, αλλά οι Γερμανοί δεν τα παράτησαν, μείωσαν στο 84' σε 3-4 με τον Καμπλ και ισοφάρισαν 4-4 με τον Μεχμεντι στο 86', έτσι διατηρήθηκαν στην 2η θέση.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Τα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ουεντέλ, Τοπράκ (79' Γιουρτσένκο), Κράμερ (66' Μπραντ), Τσαλχάνογλου, Μπελαραμπί (57' Μεχμέντι), Καμπλ, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Τοροσίδης, Ρίντιγκερ, Μανωλάς, Ντιν, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Φλορέντσι (90' Ιτούρμπε), Πιάνιτς, Ζερβινιό (85' Τζέκο), Σαλάχ (62' Ιάγο Φαλκέ).

 

ΜΠΑΤΕ-ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ 0-2
 
Γήπεδο: "Μπορίσοβ Αρένα", Μπορίσοβ

Διαιτητής: Ζόρζε Σόουζα (Πορτογαλία)

Η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε για ένα ημίχρονο, αλλά νωρίς στο δεύτερο... ανέλαβε δράση ο Ίβαν Ράκιτιτς, καθώς άνοιξε το σκορ στο 48' και έκανε το 0-2 ο ίδιος στο 64'.

Αυτά ήταν τα πρώτα φετινά τέρματα του Κροάτη με την "Μπάρτσα", ενώ την ασίστ και στα δύο την έκανε ο Νεϊμάρ, με το πρώτο σουτ να έχει κοντράρει και σε αμυντικό, ενώ το δεύτερο να είναι εξαιρετικό πλασέ που πέρασε πάνω από το σώμα του Τσέρνικ (τερματοφύλακας).

 ΜΠΑΤΕ: Τσέρνικ, Πολιάκοβ, Γκαϊντούτσικ, Μιλούνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Αλιακσάντρ Βολόντκο, Νίκολιτς (66' Γιαμπλόνσκι), Στασέβιτς, Μαξίμ Βολόντκο (62' Καρνίτσκι), Γκορντεϊτσούκ, Σιγκνέβιτς (80' Μοζολέβσκι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Μπουσκέτς (73' Ζεράρ Γκουμπάου), Σέρτζι Ρομπέρτο (18' Ράκιτιτς), Μουνίρ Ελ Χανταντί (70' Σάντρο Ραμίρεθ), Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.
 
 
Η βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 7 (5-2)
2. Λεβερκούζεν 4 (9-7)
3. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)
4. Ρόμα 2 (7-8)
 
Πηγή: sports24.gr
 

Δειτε Επισης

Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό
Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο