Η πρώτη κόντρα με τις Σλοβάκες

Τον πρώτο της αγώνα στο β’ γύρο του κυπέλλου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF) δίνει απόψε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣ Λατσιών, η οποία αντιμετωπίζει την Ζακόρκε Σλοβακίας.
Όπως είναι γνωστό και οι δύο αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο (αύριο Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο ο επαναληπτικός) αφού αυτή ήταν η επιλογή των παραγόντων του κυπριακού σωματείου, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν το κόστος της συμμετοχής. Απόψε, τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Σλοβακίας. 
 
Το αποψινό θα είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιγνίδι του ΑΣ Λατσιών, που ρίχνεται στις μάχες με νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Η πιο σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με τον πάγκο. Την ευθύνη της ομάδας έχει η Άννη Εκατερινέσκου η οποία εκτός από προπονήτρια θα είναι και παίκτρια. Ενίσχυση αναμένεται να δώσει επίσης η επιστροφή της Βάσως Ιωάννου, της τερματοφύλακας Σκουκάιτε, της Ρένας Τσαγγάρη όπως φυσικά και της Άννας Μπουρτάκ.
 
Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα αν προλάβαινε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί και η Βιτάλια Λεπελιονίτε, η οποία δυστυχώς σε αυτό το στάδιο είναι ανέτοιμη.  «Έχουμε πολύ καλές παίκτριες στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στη Ζακόρκε –είναι η άποψη της παίκτριας-προπονήτριας της ομάδας Άννης Εκατερινέσκου. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας κάναμε μια καλή προετοιμασία, όμως αυτό που μας λείπει κι ελπίζω να μην μας στοιχίσε σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι η έλλειψη παιγνιδιών.
 
Λόγω του ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει αλλα κι επειδή οι υπόλοιπες ομάδες είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε κάποια φιλικά. Θα προσπαθήσουμε όμως να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και τον καλύτερο μας ευατό για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».  Ο αγώνας θα γίνει στο Λύκειο Λατσιών και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Αυστριακοί, Φλόριαν Χόφερ και Άντρεας Σμιτχούπερ και παρατηρητής ο Ρουμάνος Χαράτιαν Μπελού. Στην γραμματεία οι Χρίστος Χριστοφόρου και Μάριος Δημητρίου. 
  
 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου