Η βρισιά του Μουρίνιο στον διαιτητή του Γουέστ Χαμ-Τσέλσι

Xειρότερα δεν γίνεται αυτό το διάστημα για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την Τσέλσι να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (5η ήττα στις 10 πρώτες αγωνιστικές) και να πέφτει στην 15η θέση και τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν πως έχει 15 ημέρες προθεσμία για να σώσει την καρέκλα του, παράλληλα όμως απειλείται με τιμωρία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αιτία η επεισοδιακή συμπεριφορά του στον αγώνα του "Apton Park", με τον "Μου" να κάνει... επίσκεψη στο δωμάτιο των διαιτητών στο ημίχρονο, λίγο μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο, και να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του Τζον Μος.
 

Η FA πήρε στα χέρια της το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής και εκεί κατέγραψε πως μεταξύ των προσβολών που άκουσε από τον Μουρίνιο, κάποια στιγμή του είπε ο προπονητής της Τσέλσι: "Ο Βενγκέρ είχε δίκιο, είσαι γαμ@@@@@@@ μαλθακός" ("Wenger was right, you are ****ing soft").

Αναφορά που πιθανότατα έγινε γιατί ο Μος ήταν ο τέταρτος διαιτητής στο περίφημο Τσέλσι-Άρσεναλ στο "Stamford Bridge" τον Οκτώβριο του 2014 όπου ο Βενγκέρ είχε σπρώξει στη γραμμή του πλαγίου άουτ τον Μουρίνιο χωρίς να υπάρχει ούτε παρέμβαση του τέταρτου διαιτητή ούτε τιμωρία κατόπιν του Αλσατού.
 

Ο Μουρίνιο ήταν ήδη σε κίνδυνο όσον αφορά στη θέση του στο γήπεδο μετά τα επικριτικά του σχόλια κατά των διαιτητών στο πλαίσιο του Σαουθάμπτον-Τσέλσι (3-1) στις 3 Οκτωβρίου ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail δεν αποκλείεται η αγγλική FA να εισηγηθεί ώστε ο Μουρίνιο να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού!

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ