Τελειώνει ο Αναστασίου, κοιτάνε τις εναλλακτικές στον Παναθηναϊκό

Όπως όλα δείχνουν η ώρα της αλλαγής του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού έφτασε και πλέον είναι θέμα ημερών ή ωρών ώστε να υπάρξει η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Από το πρωί της Δευτέρας υπήρξαν νέες επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τάκη Φύσσα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ καθώς ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μετέβη στο Κορωπί.

Επίσης ο πρόεδρος των πράσινων συνομίλησε και με άλλους στενούς του συνεργάτες και όλοι συνέκλιναν στην άποψη ότι το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου και να βρεθεί ο επόμενος που θα αναλάβει να βγάλει το «καράβι» από τη «φουρτούνα».

Θέλουν ξένο προπονητή στο τριφύλλι
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήδη μάλιστα στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις εναλλακτικές περιπτώσεις και το αρχικό πλάνο είναι η πρόσληψη ενός ξένου τεχνικού και όχι ενός Έλληνα. Λύσεις στα χέρια τους έχουν ήδη από προτάσεις μάνατζερ αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια από αυτές θα μπει σε πρώτο πλάνο καθώς μέχρι και την Κυριακή ο Γιάννης Αναστασίου ήταν το νούμερο ένα στον πράσινο πάγκο και δεν υπήρχε σκέψη απομάκρυνσης του. Πλέον όμως τα δεδομένα άλλαξαν και στο τριφύλλι αναμένεται να τρέξουν για να βρουν τον διάδοχο.

Αμίλητος στο Κορωπί ο Αναστασίου
Την Δευτέρα (2/11) το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε κανονικά στο Κορωπί για την προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά πέρασε τη μεγαλύτερη ώρα εντός του γυμναστηρίου μαζί με τους βασικούς ποδοσφαιριστές που έκαναν χαλάρωμα.

Δεν βγήκε έξω με τους υπόλοιπους αφήνοντας την εκγύμναση στους Ρούτερ και Μέντες και μόνο προς το τέλος του προγράμματος έκανε την εμφάνιση του και παρακολούθησε τα παιχνίδι σε μικρό χώρο μαζί με τους Βόκολο, Σαραβάκο.

Φαινόταν όμως ότι δεν έχει διάθεση για πολλά και ήταν στεναχωρημένος απ’ όσα είχαν συμβεί την Κυριακή το βράδυ.

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο
Στα της προπόνησης το ιατρικό δελτίο των πράσινων ήταν γεμάτο την Δευτέρα με τον Αμπεντ να απουσιάζει λόγω γαστρεντερίτιδας και τον Λαγό να έχει υποστεί μια σύσπαση του αριστερού τετρακέφαλου.

Το σχετικό δελτίου Τύπου ανέφερε: «Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κατοχή μπάλας, τελειώματα και παιχνίδια.

Ο Λαγός -που έχει υποστεί σύσπαση αριστερού τετρακέφαλου- δεν συμμετείχε, ενώ ο Αμπέντ απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας και οι Ταμπάκης-Κότσαρης λόγω ίωσης.

Επίσης, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία και ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό».

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.
 

Δειτε Επισης

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: Κάν’ το όπως με την Ντινάμο