Βεργέτης: «Χαρά και τιμή για τα αδέρφια μας από την Κύπρο που ήρθαν στην Τρίπολη»

Μέλι για τον ΑΠΟΕΛ έσταζε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης (5/11 22:05).
Ο Ελλαδίτης τεχνικός καλωσόρισε την αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» και χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ μεγάλη ομάδα υπενθυμίζοντας τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος.  
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις 
«Αντιμετωπίζουμε τον ΑΠΟΕΛ με σοβαρότητα και συγκέντρωση, είναι μεγάλη ομάδα ο αντίπαλος μας. Ο Αστέρας στις ευρωπαϊκές βραδιές παρουσιάζεται σοβαρός, κάνει κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και απολαμβάνουμε τα παιχνίδια τα οποία τα εξασφαλίσαμε με δικό μας ιδρώτα από το πρωτάθλημα. Χαρά και τιμή για τα αδέρφια μας από την Κύπρο που ήρθαν στην Τρίπολη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη πορεία σε ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Θα κάνουμε αύριο το καλύτερο δυνατό, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με τη πρώτη ευρωπαϊκή νίκη. Το δυνατότερο σημείο του αντιπάλου είναι η επιθετική μετάβαση. Η ομάδα φεύγει γρήγορα στην επίθεση, με γρήγορη σκέψη στον ελεύθερο χώρο και από μόνο του μας δίνει την αφύπνιση ώστε να μην την πατήσουμε".
 
Για τον Σκούρτη: «Τακτικά ήταν τα ζητήματα που έμεινε εκτός αποστολής ο Σκούρτης. Είχε χάσει και δύο μέρες προπόνησης λόγο στρατού και περιμένω να δω αν θα τον έχουμε και με την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή έχεις να αποφασίσεις, αν θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για πρόκριση δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει και άλλα παιχνίδια, ή να προφυλάξω παίκτες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εμάς αυτό που μας υποχρεώνει ο σύλλογος που είναι και το πνεύμα του είναι να διεκδικεί και εμείς θα διεκδικήσουμε την νίκη και όποιες ελπίδες έχουμε. Γι’αυτό δεν θα προφυλάξουμε παίκτες, υπάρχουν διαθέσιμα παιδιά εάν έχουμε απώλειες ώστε να αγωνιστούν με την ΑΕΚ».
 
Για τον κόσμο: «Το μήνυμα στο κόσμο είναι να έρθουν στον Αστέρα, να τον στηρίξουν σε μία Ευρωπαϊκή βραδιά».
 
Για το ότι είναι ο μακροβιότερος προπονητής στη Σούπερ Λίγκα: «Αυτά είναι περισσότερο για εσάς, εγώ σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτι ωραίο με τιμά η στήριξη και η εμπιστοσύνη της διοίκησης μετά από δύο χρόνια με εμπιστεύονται. Αλλά που μυαλό για τέτοια αυτή τη στιγμή».
 
Τάσος Τσοκάνης: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Θα μπούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη.
 
Όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι. Σε κάθε αγώνα, κάνουμε την ίδια προετοιμασία. Εμείς θέλουμε τη νίκη. Θα μπούμε ψυχωμένοι για τη νίκη. Η προετομασία είναι ίδια σε όλους τους αγώνες.
Δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί. Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Πιστεύω όμως ότι θα την πάρουμε εμείς».
 
Φακούντο Μπερτόγλιο: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Έχουμε πολύ όρεξη. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να το απολαύσουν οι ένθερμοι υποστηρικτές μας.
Μου αρέσει πολύ να παίζω για τους φιλάθλους. Είμαι ικανοποιημένος. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές ειδικά στα μικρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόσμο της Τρίπολης γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και νομίζω ότι παίζω στο σπίτι μου στην Αργεντινή.
 
Σίγουρα το UEFA Europa League, είναι ένα πρωτάθλημα που σε βλέπει πολύς κόσμος. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν είχα τέτοια ευκαιρία και σε κάθε περίπτωση βάζω πρώτα τον συλλογικό στόχο και όχι τον προσωπικό».
 
 
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου