Μουρίνιο: «Μόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι μου λείπει»!

"Tη στιγμή που μάθαμε για την τιμωρία μου και αποφασίσαμε να καταθέσουμε έφεση ήταν ταυτόχρονα η στιγμή που είπα πως σταματώ να λέω τη γνώμη μου και να προσθέτω άλλα σε όσα έχω πει. Είμαι ήδη ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να φορώ ηλεκτρονικό βραχιόλι, αλλά δεν νομίζω ότι απέχουμε πολύ από το να γίνει και αυτό.

Θεωρώ πως το πρόστιμο των 50.000 λιρών είναι ντροπή για τον κόσμο στον οποίο ζούμε", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Άστον Βίλα, ενώ για να δείξει τη συσπείρωση που υπάρχει γύρω από το άτομό του, υπογράμμισε:

"Σε όσα λέγονται για ανταρσίες απαντώ με τα λόγια των παικτών μου. Ο Μπέγκοβιτς είπε "έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο", όπως και ο Ζουμά. Ο Τέρι είπε "έχουμε τον προπονητή που θέλουμε, τον μοναδικό που μπορεί να μας βγάλει έξω από αυτή την κατάσταση".

Έπειτα ο Ντιέγκο Κόστα σύμφωνα με τον οποίο "όλοι θα ήθελαν να δουλέψουν με τρεις προπονητές στον κόσμο και ο ένας από αυτούς είναι ο Μουρίνιο". Το ίδιο πράγμα σκέφτεται ο Φάμπρεγας, αλλά και οι Ραμίρες, Λόφτους-Τσικ, Κέιχιλ και Αζάρ".

Φυσικά ο "special one" δεν έκρυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, εκφράζοντας όμως την πεποίθηση πως θα καταφέρει πολύ σύντομα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. "Πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και όταν δεν το κάνουμε αυτό θα υπάρχει απογοήτευση.

Δεν μπορούμε όμως να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα της κατάστασης. Χρειάζεται να πάρουμε νίκες για μας, για τους οπαδούς της Τσέλσι. Δεν ξέρω πώς να σταματήσω τις ψεύτικες ιστορίες που ακούγονται αλλά δεν ανησυχούμε.

 


 
Δεν πρόκειται να υποβιβαστούμε. Σε μερικούς μήνες από τώρα θα είμαστε στην θέση που θέλουμε να είμαστε. Δεν πιστεύω στον παράγοντα φόβο σε αυτό το επίπεδο. Όμως τώρα οι ομάδες έρχονται στο "Stamford Bridge" και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.

Αναλύουμε κάθε ημέρα αυτό τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί καλά. Μιλήσαμε και σήμερα αλλα είμαι σίγουρος ότι ξέρετε τα πάντα από τις πηγές σας".  

Πηγή: www.sport24.gr

 

Δειτε Επισης

Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία
Νέα ανατροπή στην Μπάγερν-Φαβορί για τον πάγκο ο Ράνγκνικ
Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο-Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο (pics)
Λύγισε τη Μαγιόρκα και… ξεμπερδεύει η Σεβίλλη
BINTEO: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ στην Κολομβία