Ανακοίνωσε το τέλος ο Ραούλ

Επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, ο Ραούλ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας του, της New York Cosmos ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του τον Νοέμβριο.Η είδηση ήταν πάνω-κάτω γνωστή. Την Πέμπτη (15/10) ήρθε και η επιβεβαίωση. Ο Ραούλ σταματά το ποδόσφαιρο. Παρά τις προσπάθειες της New York Cosmos να τον μεταπείσουν, ο Ισπανός ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στο τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, δηλαδή τον προσεχή Νοέμβριο.

"Όταν υπέγραψα στη New York Cosmos τον Δεκέμβριο, είπα ότι θα αξιολογούσα πως θα αισθανόμουν στο τέλος της σεζόν και το κατά πόσο θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω.  Η απόφασή μου είναι να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν.

Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να ολοκληρώσω δυνατά τη σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Τους επόμενους μήνες θα αποφασίσω το επόμενο βήμα της καριέρας μου.

Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου για τόσο μεγάλο διάστημα που η απόφαση να αποσυρθώ δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και ανυπομονώ να παίξω τα τελευταία παιχνίδια μου με την New York Cosmow τις επόμενες εβδομάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος.

Ο Ραούλ "έχτισε" την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας ξεκίνησε να αγωνίζεται το 1994 και παρέμεινε στο σύλλογο για 16 χρόνια, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Super Cup Ισπανίας και τρία Champions League.

Από τη Μαδρίτη έφυγε το 2010 με προορισμό τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Σάλκε, με την οποία βρήκε 40 φορές δίχτυα σε συνολικά 98 ματς, οδηγώντας μάλιστα τον γερμανικό σύλλογο στα ημιτελικά του Champions League το 2011, προτού υπογράψει στην Αλ Σάαντ το 2012.  

Δειτε Επισης

Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο