Ο ΠΑΣΠ τοποθετείται για τα επεισόδια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣΠ εξέδωσε στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια ενώ κάνει λόγο για θυματοποίηση των ποδοσφαιριστών-μελών του, γεγονός που όπως αναφέρει αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα για το ποδόσφαιρο.
 
Η ανακοίνωση:
«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών καταδικάζει απερίφραστα τα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης (18/10).
 
Η επίθεση οπαδών σε βάρος ποδοσφαιριστών-μελών μας αποτελεί για μας μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Ίσως το μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε ότι θυματοποιούνται οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.
Ο Σύνδεσμός μας τα τελευταία πέντε χρόνια διεξάγει καμπάνια για πάταξη των αρνητικών φαινομένων στο άθλημα και μάλιστα στο πλαίσιο της εκστρατείας είναι και επισκέψεις σε σχολεία με στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης παιδείας.
 
Φαίνεται, όμως, πως είμαστε μόνοι μας, καθώς πολλές φορές αρμόδιοι φορείς στους οποίους αποταθήκαμε προκειμένου να συνενώσουμε δυνάμεις, δεν αντιμετώπισαν το θέμα με την ανάλογη ζέση.
 
Με την ευκαιρία ο Σύνδεσμός μας εκφράζει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι αξιωματικός της Αστυνομίας που κατά γενική ομολογία ήταν άριστος στα καθήκοντά του και πολλές φορές είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για να μην γίνονται επεισόδια μεταξύ οπαδών σε παιχνίδια στη Λεμεσό, έχει πάρει μετάθεση. Γιατί χαραμίστηκαν οι ικανότητες ενός ανθρώπου με πείρα κι αναγνώριση;
 
Ο ΠΑ.Σ.Π. θα διερευνήσει τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή (σ.σ.: μη διεξαγωγή, το ματς δεν άρχισε) του αγώνα στο Τσίρειο και θα επανέλθει».
 
  
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια