Φινάλε στο ΓΣΖ

AEK και Νέα Σαλαμίνα αναμετρώνται απόψε (19/10, 19:00,CytaVision1) στο ΓΣΖ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν δείξει εντυπωσιακά στοιχεία στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και συνεπώς αναμένεται να γίνει ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς.
 
Φόρμα: Η ΑΕΚ συνεχίσει την τρελή πορεία των τελευταίων χρόνων. Στους έξι φετινούς αγώνες μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία και μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις για τη δυναμικότητά της. Θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο για να πιάσει εκ νέου τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα, αν και στο τελευταίο ματς με την Πάφο άρπαξε βαθμό στο φινάλε, εντούτοις απέδειξε ότι είναι από τις ομάδες που απαραίτητα πρέπει να υπολογίζεις. 
 
 
Παίκτης-κλειδί: Πάντα ο παίκτης στα άκρα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιθετική δραστηριότητα μιας ομάδας. Πόσο μάλλον ο Χουάν Τόμας, ο οποίος είναι και εκ των κορυφαίων, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ. Από την άλλη, έχει να ανταγωνιστεί το «πρώτο βιολί» των ερυθρόλευκων, Μακρίεφ.
 
Ποιους να προσέξετε: Ο Κούλλης Παύλου για πρώτη φορά θα τεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, που σημειωτέον δεν έφυγε και με τον πιο φιλικό τρόπο από τους κιτρινοπράσινους. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει στα δύο προηγούμενα ματς με μεγάλους αντιπάλους (Ομόνοια, Απόλλων). Τόσο ο Παύλου, όσο και Μακρίεφ, ανάμεσα σε άλλους, έχουν απέναντί τους δύο καλά αμυντικά άκρα για να αντιμετωπίσουν, τους Ορτίθ και Μαρτσίνιακ.
 
Απουσίες: Από πλευράς ΑΕΚ οι Λαμπάν, Μυτίδης και Χατζηγιαννακού έμειναν εκτός λόγω αγωνιστικών προβλημάτων, ενώ στην Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχει καμία απουσία.
 
Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς
  
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ