Κορυφή η Βόλφσμπουργκ, χωρίς "διπλό" η Γιουνάιτεντ

Μετά την έδρα της Αϊντχόφεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πάρει νίκη ούτε σε αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μόνο αυτήν την φορά δεν ηττήθηκε, αλλά πήρε ισοπαλία με 1-1, χάρη στο πρώτο γκολ του Μαρσιάλ στην διοργάνωση.

Ο νεαρός Γάλλος πάντως ήταν αυτός που έφταιγε για το γκολ που δέχτηκε η αγγλική ομάδα (χέρι στην περιοχή), ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Βόλφσμπουργκ νίκησε 2-0 την Αϊντχόφεν και έμεινε μόνη στην κορυφή.

 
 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
 
Σκόρερς: 14' Ντουμπιά / 65' Μαρσιάλ

Γήπεδο: "Αρένα Χίμκι", Χίμκι

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Η ΤΣΣΚΑ άνοιξε στο 14' με τον Σεϊντού Ντουμπιά να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το... ριμπάουντ έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Ερεμένκο.

Ο Αντονί Μαρσιάλ χωρίς λόγο έκανε χέρι στην περιοχή και Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο έδειξε την βούλα του πέναλτι, Ο Ντε Χέα απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, εν συνεχεία στο πόδι του και "στρώθηκε" στον Ντουμπιά, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Ο νεαρός Γάλλος στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League και ήρθε η εξιλέωση για την ανοησία με το χέρι στην περιοχή. Ο Μαρσιάλ λοιπόν έκανε το 1-1 στο 65' με εξαιρετική κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι από την σέντρα του Αντόνιο Βαλενσια από δεξιά.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι (46' Αλεξέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Ερεμένκο (83' Παντσένκο), Τόσιτς, Μούσα, Τζαγκόεβ (87' Τσάουνα), Ντουμπιά.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Ρόχο (63' Μπλιντ), Σβάινσταϊγκερ (46' Φελαϊνί), Σνιντερλέν, Λίνγκαρντ (80' Ντεπάι), Αντέρ Ερέρα, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ.

 
*χαμένο πέναλτι 15' Ερεμένκο (απόκρουση Ντε Χέα, γκολ στην επαναφορά ο Ντουμπιά)

Βόλφσμπουργκ - Αϊντχόφεν 2-0
 
Σκόρερς: 46' Ντοστ, 57' Κρούζε

Γήπεδο: "Φόλκσβαγκεν Αρένα", Βόλφσμπουργκ

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Δεν υπήρχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με έναν Ολλανδό.

Ο Μπας Ντοστ πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στο Champions League, κάνοντας το 1-0 στο 46' με κοντινό πλασέ, έπειτα από την απόκρουση του Γέρουν Ζουτ στο σουτ του Ζοφρέ Κοντογκμπιά.

Και το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από μία ακόμη σπουδαία επέμβαση του Ζουτ, αυτήν την φορά σε προσπάθεια του Γιούλιαν Ντράξλερ, με τον Ντάνιελ Καλιτζούρι να βρίσκει τον Μαξ Κρούζε και αυτός να διπλασιάζει τα τέρματα των "λύκων" στο 57'.

 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρες, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Λουίζ Γκουστάβο, Καλιτζούρι, Ντράξλερ, Ντοστ, Κρούζε.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Μπρένετ, Μπρούμα, Έκτορ Μορένο, Σίμον Πόουλσεν, Χέντριξ, Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Μαχέρ, Σιμ ντε Γιόνγκ.

 
 
Η βαθμολογία
1. Βόλφσμπουργκ 6 (4-2)

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (4-4)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-4)

4. Αϊντχόφεν 3 (4-6)
 

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε