Τα τρία «κανόνια» της Ευρώπης

 
Μπορεί να βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ήδη τρεις παίκτες έχουν σκοράρει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι. Οι Σέρχιο Αγκουέρο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. 
Η σχέση τους με τα αντίπαλα δίχτυα είναι σχεδόν ερωτική. Αν βρεθούν σε θέση βολής, μπορούν να... πυροβολήσουν και να βρουν στόχο. Άλλωστε, γι' αυτό πληρώνονται αδρά και θεωρούνται από τους κορυφαίους στον πλανήτη. Μάλιστα, μοιράζονται πλέον ένα ιστορικό επίτευγμα, σκοράροντας πέντε φορές σε ένα ματς, αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Σέρχιο Αγκουέρο έχουν πετύχει κάτι μοναδικό φέτος στο πρωτάθλημά τους. Η αρχή έγινε από τον Πορτογάλο επιθετικό, ακολούθησε ο Πολωνός στράικερ και σειρά είχε ο Αργεντινός επιθετικός της Σίτι.
Ο «CR7 σκόραρε πέντε φορές στο 6-0 της Ρεάλ επί της Εσπανιόλ στην Καταλονία.Ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο γκολ στο 7', όταν πήρε βαθιά μπαλιά από τον Μόντριτς, κοντρόλαρε και πλάσαρε ιδανικά στην ανοικτή γωνία, ενώ στο 17' έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Στο 20', ο Μπέιλ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά έκανε το 3-0. Τα άλλα δυο τέρματα τα σημείωσε στο 61' και στο 81'. O Πορτογάλος πέτυχε πέντε γκολ για δεύτερη φορά μέσα στο 2015, καθώς το είχε κάνει και στο 9-1 επί της Γρανάδα στις 5 Απριλίου.

Κανείς άλλος δεν έχει βάλει 5 γκολ σε λιγότερο από 9 λεπτά. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι "τρέλανε" τον πλανήτη, κάνοντας μία σειρά από ρεκόρ στο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ. Έγινε ο 14ος παίκτης της Μπουντεσλίγκα που βάζει πέντε γκολ σε ένα ματς, και 3ος της Μπάγερν. Οι άλλοι δύο είναι ο Ντίτερ Χένες και ο Γκερντ Μίλερ, ο οποίος το έχει κάνει τρεις φορές. Κανείς δεν άλλος δεν το έχει κάνει έστω δύο φορές. Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 50:39, το δεύτερο στο 51:40, το τρίτο στο 54:01, το τέταρτο στο 56:21 και το πέμπτο και ομορφότερο στο 59:38.

Πέντε γκολ σε 20 λεπτά σημείωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο στο 6-1 της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιουκάστλ. Ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε τον χορό των τερμάτων του στο 42' και στο δίλεπτο 49' και 50' έκανε το χατ-τρικ. Στο 60' και στο 62' "χτύπησε" εκ νέου και έφτασε τα πέντε τέρματα. Μοναδική παράσταση από τον διεθνή επιθετικό των "Πολιτών", κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των "καρακάξων" που έκαναν το λάθος να προηγηθούν με τον Μίτροβιτς στο 18'. Μετά, ανέλαβε δράση ο Αγκουέρο και ο Κρουλ πέρασε ένα πολύ άσχημο 90λεπτο. Μάλιστα, έγινε ο πέμπτος παίκτης που πέτυχε πέντε γκολ σε ένα ματς και ο πρώτος μη Ευρωπαίος. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο νυν στράικερ του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.


Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο