Τα ρίχνει στον ΓΣΟ για την μη αναβάθμιση του Τσιρείου ο ΚΟΑ

Εκτεθειμένο αφήνει τον ΓΣΟ για τις αναφορές του, για το τι ισχύει με το Τσίρειο στάδιο, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, αναφέρει ότι «αναφορικά με τους ισχυρισμούς του ΓΣΟ σε σχέση με την αναβάθμιση του Τσιρείου Σταδίου, παρατηρούμε ότι δυστυχώς αυτοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπάχαλο με τον ΓΣΟ-Αποφάσισε κεκλεισμένων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Σημειώνει ότι «η όποια καθυστέρηση παρατηρείται στην αναβάθμιση του Τσιρείου Σταδίου οφείλεται αποκλειστικά στον ΓΣΟ.Ο ΚΟΑ επανειλημμένα κάλεσε τον ΓΣΟ να επισπεύσει τις διαδικασίες που ήταν αναγκαίες για να μπορέσει να διατεθεί το κονδύλι που ο ΚΟΑ έχει εξασφαλίσει για να προχωρήσει το έργο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Σαμποτάζ εναντίον του γηπέδου, για να μην γίνουν τα έργα που απαιτούνται»

Τονίζει ακόμα πως «ο ΚΟΑ θα επανέλθει επί του θέματος, με στοιχεία και ημερομηνίες, αν αυτό καταστεί αναγκαίο».

Τέλος, όσον αφορά στις κάμερες ασφαλείας του Σταδίου, «ο Οργανισμός έχει ήδη εγκρίνει την αποδέσμευση του σχετικού κονδυλίου για βελτίωση του υφιστάμενου κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Τσιρείου Σταδίου, στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού αμέσως μετά τη λήψη του σχετικού αιτήματος του ΓΣΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε αναμμένα κάρβουνα Απόλλωνας, ΑΕΛ και Άρης για το Τσίρειο

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι