Το… μωρό ο Τζιωνής, το «φωτεινό παράδειγμα» της Ομόνοιας και τα τρελά λεφτά

Ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του MLS είναι με κάθε επισημότητα ο Μαρίνος Τζιωνής, o οποίος είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για την Αμερική.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετά από μια πενταετή παρουσία στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας, όπου κατέγραψε 85 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Μαρίνος  μετράει και 13 εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ η Ομόνοια αποχαιρέτησε ένα δικό της παιδί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η δουλειά που γίνεται, στο Ηλίας Πούλλος, στη διαχείριση των παιδιών είναι εξαιρετική. 

Τα τελευταία χρόνια στο Ηλίας Πούλλος έχουν δώσει έμφαση στις ακαδημίες και περιμένουν πολλά από τα νεαρά παιδιά, τα οποία μέσα από τη σκληρή δουλειά ανταμείβονται.

Με ένα τέτοιο τρόπο ανταμείφθηκε και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κυρίως στην περσινή σεζόν, ήταν από τους πιο καθοριστικούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, ενώ σε αρκετά παιχνίδια είχε σκοράρει καθοριστικά γκολ για την ομάδα του.

Μετά από αυτή τη μεταγραφή, οι πράσινοι θα καρπωθούν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό, με το οποίο θα μπορούν να κινηθούν πιο άνετα για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Τζιωνή στο υφιστάμενο ρόστερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για ένα ποσό περίπου στα 2.000.000 ευρώ, με την Ομόνοια να διατηρεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 10%.

Τέλος, η ομάδα της Λευκωσίας αποχαιρέτησε τον Κύπριο άσο με το πιο κάτω μήνυμα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά για την ευκαιρία που δίδεται στους νεαρούς παίκτες της να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσα από το «ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης και ανάπτυξης» που προσφέρει η ακαδημία του τριφυλλιού.

«Φωτεινό παράδειγμα»

«Η παρουσία του Μαρίνου στην Ομόνοια αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ακαδημία μας. Μέσω του ολοκληρωμένου πακέτου εκπαίδευσης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ακαδημία μας, αλλά και της ευρύτερης φιλοσοφίας του Συλλόγου για ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του, ο κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Φτάνει και από την πλευρά του, πέρα από ταλέντο, να επιδεικνύει αγάπη για το ποδόσφαιρο και το τριφύλλι στο στήθος, αφοσίωση, πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια».

Ο Χένινγκ Μπεργκ, κατά τη θητεία του στην Ομόνοια, έδειξε πολλές φορές ότι γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής του στον αγωνιστικό χώρο, αφού τόσο οι ευκαιρίες που παίρνουν όλα αυτά τα νεαρά παιδιά, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Το… μωρό ο Τζιωνής μεγάλωσε και πάει να ζήσει το όνειρο στην Αμερική... Ο νεαρός άσος της Ομόνοιας άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, πρωταγωνίστησε φορώντας το τριφύλλι στο στήθος και πλέον άνοιξε τα φτερά του να πετάξει για άλλες πολιτείες.

Δειτε Επισης

Ο αυτοκράτορας της Ρώμης δεν πέθανε, είναι ο Φραντσέσκο Τότι
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Η Αγγλία έβγαλε με αγγαρεία την υποχρέωση, όμως πρέπει να βρεθεί λύση στο τραγικό θέαμα με Μαγκουάιρ
Οι αποδόσεις για τον τίτλο, η καθοριστική 5η αγωνιστική και η μάχη για την Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλική νίκη για την Ομόνοια κόντρα στην Αγία Νάπα στο Ηλίας Πούλλος
Έπεσε στο μισό το χρέος του σωματείου της Ομόνοιας-«Θα προσπαθήσουμε να το σπρώξουμε κάτω από 8 εκ.»
Ιστορική συμμετοχή για τον Οζλέρ στην Εθνική Νέων