Έριξε λευκή πετσέτα για άνοδο, αλλά έστειλε μήνυμα ότι «είναι εδώ» ο Φανιέρος

Λευκή πετσέτα για το ενδεχόμενο ανόδου στην πρώτη κατηγορία έριξε ο Ερμής, ωστόσο ο Λούκας Φανιέρος έστειλε μήνυμα ότι «είναι εδώ».

Σε ανάρτησή του, στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, ο Ερμής έγραψε «διήμερο ρεπό έδωσε ο Προπονητής μας κ. Γιαννάκης Ποντικός ,λόγω της διακοπής των Εθνικών Ομάδων την επόμενη εβδομάδα. Σιά σιγά από την Τρίτη η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας τοπικού ντέρμπυ με την συμπολίτισα Ομόνοια σε 2 εβδομάδες από σήμερα».

Σημειώνεται εξάλλου ότι «ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν ήδη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και έχουν αναλύσει τα λάθη που έγιναν και δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου».

Επισημαίνεται ακόμη ότι, «ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο, θα αξιολογηθεί άμεσα το φετινό ρόστερ, όπου θα αποφασισθεί με ποιους θα γίνουν συζητήσεις για να μείνουν και του χρόνου, ενώ βάρος θα δοθεί στη δημιουργία κυπριακού κορμού και σε 3-4 παιδιά από την Β Ομάδα. Στα επόμενα ματς θα δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για να τσεκαριστούν σε συνθήκες επίσημου αγώνα».

Τονίζει επίσης ότι «έγκυρα αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος είναι εδώ και θα είναι εδώ, κάνοντας αυτά που πρέπει για το καλό της ομάδας και κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις για να δυναμώσει η ομάδα σε όλους τους τομείς για να πάρει την επόμενη χρονιά το εισιτήριο της Ανόδου!!»

Καταλήγοντας, σημειώνει πως «τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και με το υφιστάμενο Προπονητικό Team για να συζητηθούν τα δεδομένα για το άμεσο μέλλον. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!! ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια