Αποχωρεί από τον Ερμή ο Φανιέρος, παίρνει «μεταγραφή» ο γιος του-Έριξε καρφιά

Αποχωρεί από τον Ερμή Αραδίππου ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος, μετά από δεκατέσσερα χρονιά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, στέλνοντας μήνυμα ότι έκανε και ο ίδιος λάθη. 

Μιλώντας στον Supersport Fm, ανέφερε πως «όλα έχουν ένα τέλος. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Μεγαλώνουν τα παιδιά μου, έχω άλλα πράγματα να κάνω. Είναι οριστική η απόφασή μου. Εντάξει, 14 χρόνια νομίζω περάσαμε όλοι καλά, κάναμε το κομμάτι μας. Πολεμούσα για μια ομάδα που ο στόχος της ήταν να μην πέσει κατηγορία. Κέρδισα όμως. Έμαθα, είδα και τώρα χειρίζομαι διαφορετικά τα πράγματα. Παλιά είχα ένα όνομα που για ορισμένους μπορεί να ήταν διαφορετικό, όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι και χειρότερα τα πράγματα. Υπάρχουν προδοσίες, προκαταλήψεις, διάφορα… Περίμενα όλα όσα είδα. Όταν δεν είναι ένα πράγμα στο χέρι σου, καλύτερα να μην το κάνεις».

Σημείωσε εξάλλου πως «μπορεί να αδικώ και ανθρώπους δικούς μου που ήταν στην ομάδα. Δεν είχα τον ανάλογο σεβασμό από τον χώρο όλο, όχι από παράγοντες του Ερμή. Όλοι έχουν το κομμάτι τους στην αποτυχία της ομάδας, ανάμεσά τους και εγώ. Αφιέρωσα αρκετό χρόνο από τη ζωή μου, αλλά βλέπω κάποιους να σφυρίζουν αδιάφορα. Θα είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι; Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Και αυτούς που δεν με πηγαίνουν και αυτούς που με πηγαίνουν. Περάσαμε καλά…»

Ξεκαθάρισε εξάλλου ότι «γι' αυτό που έβγαινε έξω με τα στοιχήματα, ο Φανιέρος δεν έχει ανάγκη από τα στοιχήματα και δεν το λέω γιατί έχω λεφτά. Άλλοι πολλοί. Εγώ είμαι μικρός μπροστά τους. Δεν δέχομαι, ούτε θα δεχτώ να αυτά που λένε. Άλλοι έχουν ανάγκη να παίζουν στοιχήματα. Εγώ όχι, έβαλα λεφτά πολλά και δεν μετανιώνω. Εγώ ήμουν διάσημος, είτε με καλό είτε με κακό τρόπο. Δεν ήρθα από το πουθενά. Άλλοι αναζητούν δημοσιότητα μέσω του ποδοσφαίρου. Πρέπει όμως να σέβονται και τους άλλους, γιατί οι μικρές ομάδες είναι κλοτσοσκούφι για όλους. Άντεξα πολλά. Ο κύριος λόγος που με έκανε να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω, είναι πως δεν δέχομαι να με ταπεινώνει ο οποιοσδήποτε. Επίσης, αν με άφηναν να κάνω το γήπεδο δεν θα αποχωρούσα. Ο γιος μου, μου ζήτησε να αποχωρήσω. Ο γιος μου θα κάνει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να δίνουμε στα παιδιά τα λεφτά, γιατί στο ποδόσφαιρο είναι μια τρύπα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές