Ερυθρόλευκο ξέσπασμα με μπαλάρα και εξάρα

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες. Οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν πάνω στον Παναιτωλικό, του οποίου επικράτησαν 6-1 για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Χάμες με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 9', ο Παπασταθόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 45', με τον Καρέλη να μειώνει στο 50'. Στη συνέχεια οι Κανός (67') και Χάμες Ροντρίγκες (61', 75') βρήκαν δίχτυα, με τον Βαλμπουενά στο 90' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 46 βαθμούς και πέρασε στην τρίτη θέση. Βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ και στο -5 από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 24 βαθμούς.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε από το πρώτο λεπτό θέλοντας να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Έτσι, κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Εμβιλά με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Ροντινέι στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Εκείνος κοντρόλαρε, έκανε το γέμισμα προς την περιοχή, με τον Μπακαμπού να προλαβαίνει τον Κοντογιάννη και με πλασέ στην κίνηση να ανοίγει το σκορ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κυκλοφορούσαν την μπάλα γύρω από την περιοχή του Παναιτωλικού. Μάλιστα είχαν και κάποιες τελικές με τον Χάμες Ροντρίγκες. Στο 42ο λεπτό ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλά ήταν άστοχος.

Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να απειλήσει και ο Ολυμπιακός στο 45ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Ο Φορτούνης γι' ακόμη μία φορά εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Σωκράτης πήδηξε ψηλά προλαβαίνοντας τον Κοντογιάννη και με το κεφάλι βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Ο Παναιτωλικός νωρίς στο δεύτερο μέρος μπόρεσε να μειώσει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση, ο Μόρσεϊ έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής. Εκείνος τροφοδότησε τον Κολοβό αριστερά της περιοχής, έκανε το γύρισμα και ο Καρέλης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο 50'. Ο Ολυμπιακός όμως απάντησε σύντομα.

Στο 61ο λεπτό οι Πειραιώτες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ εκ νέου. Ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αμέσως μετά ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή για να μειώσει ξανά. O Oλυμπιακός φρόντισε να πετύχει κι άλλο γκολ στο 67'.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ένα όμορφο κοντρόλ μετά από αλλαγή παιχνιδιού δεξιά της περιοχής. Έδωσε την μπάλα στον Κανός, ο οποίος απέφυγε τον Μλάντεν και έκανε το 4-1. Μάλιστα, αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του, η οποία απεβίωσε πριν από λίγες μέρες.

Ο Ολυμπιακός δεν έλεγε να πατήσει φρένο. Στο 75ο λεπτό ο Κανός ανατράπηκε από τον Κοντογιάννη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε άψογα και έκανε το 5-1. Οι ερυθρόλευκοι είπαν την τελευταία τους κουβέντα με μία βολίδα του Βαλμπουενά στο 90' για το τελικό 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57' Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77' Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (58' Κανός), Φορτούνης, Χάμες (77' Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας (69' Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69' Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83' Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78' Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83' Σίλβα)

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες