Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση υγείας του Νταντσένκο

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται σε σχέση με την κατάσταση υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο!  

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 28χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άσος υπέστη τριπλή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι γιατροί τον επανέφεραν με απινιδωτή κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην εντατική!

«Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του. Έχει συνείδηση. Οι γιατροί κάνουν τώρα μια ακριβή διάγνωση για το πόσο εκτεταμένη ήταν η καρδιακή προσβολή. Απ' αυτό θα εξαρτηθούν τα περαιτέρω βήματα των γιατρών. Εάν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή εάν όλα θα αντιμετωπιστούν με ιατρική περίθαλψη», μεταφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του καναλιού «Football 2.0», Μίροσλαβ Νέμπεσνικ.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος ανέφερε και το πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό. «Η προπόνηση ήταν μια κανονική προθέρμανση, ούτε καν στη μέση της προπόνησης. Οι συμπαίκτες παρατήρησαν ότι ο Νταντσένκο συμπεριφέρεται περίεργα. Αρχίζει να κουνιέται από άκρη σε άκρη, κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του. Οι παίκτες τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε! Του έγιναν ενέσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει η καρδιά. Χρειαζόταν όμως απινιδωτής, δεν αρκούσε το άμεσο καρδιακό μασάζ. Όλη αυτή η διαδικασία άντλησης του Όλεγκ διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές και χρειάστηκε τρεις φορές μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση», σημείωσε.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2022 ο Ουκρανός άσος υπέστη μια απίστευτη τραγωδία. Συγκεκριμένα, την ίδια μέρα που γύριζε σελίδα στην καριέρα του (επισημοποιώντας τον δανεισμό του στη Ζόρια), έμαθε ότι η σύζυγός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Οδησσό.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ
Καμπανάκι από τον ΠΑΟΚ-«Όσοι δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν το γήπεδο, υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας»