Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Αϊτόρ στη δράση

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Αϊτόρ και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό έως το 2025, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο, ήταν το καλύτερο νέο των τελευταίων εβδομάδων στο "τριφύλλι". Πλέον ο Καταλανός εξτρέμ επικεντρώνεται απόλυτα στη διαδικασία αποκατάστασης κι επιστροφής του στα γήπεδα, μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο χιαστό του αριστερού γονάτου του στις 31 Οκτωβρίου.

Ο 27χρονος άσος (εκτός από τις υπογραφές) επέστρεψε απ’ τη Δευτέρα (13/2) στην Αθήνα για... μόνιμη εγκατάσταση, έπειτα απ' την παραμονή του στη Βαρκελώνη για περίπου 3,5 μήνες, όπου πραγματοποίησε το πρώτο (και πολύ βασικό) κομμάτι της αποκατάστασής του με τους φυσιοθεραπευτές της ιατρικής ομάδας που έκανε την επέμβαση, αλλά και με προσωπικό φυσιοθεραπευτή, με τον οποίο έκανε έξτρα προγράμματα τα απογεύματα τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα, απ’ την ημέρα της επέμβασης μέχρι την επιστροφή του στην Ελλάδα, η συνεργασία της καταλανικής ιατρικής ομάδας με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού ήταν άριστη, με τους "πράσινους" να έχουν πλήρη εικόνα της πορείας αποθεραπείας του Αϊτόρ. Επιβεβαιώνοντας όλα τα στοιχεία και στις εξετάσεις που έκανε ο παίκτης στην Αθήνα, όταν είχε κάνει ένα σύντομο ταξίδι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, ήταν απ' την πρώτη στιγμή δίπλα στον παίκτη, συμφώνησε να κάνει την επέμβαση όπου ήθελε εκείνος -καλύπτοντας όλα τα έξοδα μέχρι την επιστροφή του- κι όλη αυτή η εξαιρετική κι ανθρώπινη στάση που κράτησε απέναντί του (και) σε αυτό το θέμα, σαφώς και μέτρησε ακόμη περισσότερο στο μυαλό του Αϊτόρ, που νιώθει τον σύλλογο ως οικογένειά του και κομμάτι της ζωής του.

Συνεχίζει στην Αθήνα τα προγράμματά του

Ο Καταλανός εξτρέμ θα συνεχίσει εν Αθήναις το πρόγραμμα αποκατάστασής του, μαζί με την εξαιρετική ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού (όπως κάνουν αντίστοιχα και οι Αλεξίς Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου), έχοντας φέρει μαζί του στην Ελλάδα -για έξτρα προγράμματα- και τον φυσιοθεραπευτή που δούλεψε στη Βαρκελώνη, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Ντεουλοφέου, Ονανά και Κογιάδο σε δικούς τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Όσο κι αν ο κόσμος του "τριφυλλιού" αγωνιά και λαχταρά την επιστροφή του Καταλανού winger, αυτή δεν θα γίνει -όπως όλαδείχνουν- την εφετινή περίοδο.

Σε πολύ θεωρητική βάση, ο Αϊτόρ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας ως τα τέλη Απριλίου, όμως θα ήταν τεράστιο ρίσκο να μπει σε αγωνιστικό πρόγραμμα έπειτα από τόσο μεγάλη αποχή, έπειτα από τόσο σοβαρή επέμβαση και με τα ματς του Παναθηναϊκού να είναι όλα "φωτιά" στο αποκορύφωμα των playoffs. Δεν θα έμπαινε ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία, ούτε το τεχνικό τιμ κι αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί και με την πλευρά του παίκτη.

Ο Αϊτόρ θα συνεχίσει με ηρεμία όλα όσα έχει να κάνει στα προγράμματά του, για να αφήσει πίσω του μια και καλή όλη αυτή την περιπέτεια και θα "μπει" (πρώτα ο Θεός) σε κανονική ρότα το καλοκαίρι, απ’ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με στόχο να είναι πανέτοιμος στην εκκίνηση της επόμενης σεζόν και να αποτελέσει ένα επιπλέον, μεγάλο "όπλο" στα καλοκαιρινά προκριματικά του Παναθηναϊκού.

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες