«Όταν ο κόσμος αγοράζει το εισιτήριο από τον μισθό του πρέπει να τρέχουμε είτε είναι 3-0, 4-0 ή 5-0»

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική, διέλυσε την Μπόρνμουθ εκτός έδρας με 4-1 και διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ στην κούρσα του τίτλου της Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το φινάλε του ματς θέλησε να σταθεί στον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν "υποχρέωση" απέναντί τους να προσπαθούν μέχρι την τελευταία στιγμή, ανεξαρτήτων σκορ.

"Όταν οι οπαδοί χρειάζονται πέντε ή έξι ώρες για να έρθουν εδώ, να πληρώσουν για ένα εισιτήριο από τους μισθούς τους, που είναι πολύ χαμηλότεροι από τους δικούς μας, πρέπει να τρέξουμε ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι 3-0, 4-0, 5-0. Με αυτά που λέω φαίνομαι σαν δημαγωγός, αλλά είναι αλήθεια, η πραγματικότητα είναι τέτοια

Μπορείς να παίξεις καλά ή άσχημα. Καλά κοντρόλ, κακά κοντρόλ, να βάλεις γκολ, μην βάζεις. Να αμυνθείς καλά ή όχι. Αλλά η προσπάθεια σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν εδώ, είμαι και θα είμαι εδώ δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ.

Πρέπει τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αξίζει και να μείνουν εκεί. Δείτε τα πρόσωπά τους πόσο χαρούμενοι είναι όταν κερδίζουμε, όμορφα συναισθήματα.

Οι φίλαθλοί μας είναι απίστευτοι στα εκτός έδρας ματς, σας ευχαριστώ και πάλι που ήρθατε, καλό ταξίδι πίσω στο σπίτι και θα σας δούμε σύντομα", είπε ο Γκουαρδιόλα.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί