«Προτιμότερο να μην ασχολείται, εύχομαι να ζήσει όσα έζησα εγώ με τον Απόλλωνα»

Απάντησε στην τοποθέτηση του γενικού διευθυντή της Πάφου, Χάρη Θεοχάρους, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Σε δηλώσεις του ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «ήμασταν καλύτεροι από την Πάφο, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η Πάφος έπαιξε με πέντε στην άμυνα. Στην επανάληψη είχε διπλή ζώνη άμυνας, εμείς παρασυρθήκαμε με τις σέντρες και δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω για να επιτεθούμε. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε, συνεχώς υπήρχαν παίκτες της Πάφου στο έδαφος. Χθες διάβασα τη δήλωση του κ. Θεοχάρους που μας χαρακτήρισε αναλυτές. Νομίζω δεν θέλει ειδικότητα ένας αναλυτής όταν κείτονται οι παίκτες στο έδαφος κάθε 30 δευτερόλεπτο. Του εύχομαι να ζήσει έστω και τα μισά από τα όσα έζησα εγώ με τον Απόλλωνα, είτε σαν επαγγελματίας είτε σαν οπαδός. Θα ήταν προτιμότερο να μην ασχολείται με τον Απόλλωνα».

Yπυενθυμίζεται πως, ο Χάρης Θεοχάρους απάντησε στον Φανούριο Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά το τέλους του Απόλλωνα-Πάφος, άφησε υπονοούμενα για καθυστερήσεις εκ μέρους των παικτών της παφιακής ομάδας.

Όπως είχε δηλώσει στη Cytavision< «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λεγόμενά μας, ειδικά από εκπρόσωπους Τύπου. Εγώ δεν είμαι αναλυτής του ποδοσφαίρου όπως ούτε ο φίλτατος Φανούριος που χθες έγινε αναλυτής και ρωτούσε για τον καθαρό χρόνο. Εγώ δεν είμαι αναλυτής του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό ρώτησα την επόμενη ημέρα και σήμερα θα του απαντήσω. Ο μέσος όρος στην Κύπρο είναι 51 λεπτά, φέτος μέχρις στιγμής είναι 49,5 στο πρωτάθλημα και στο χθεσινό παιχνίδι σε 105 αγωνιστικά λεπτά είχαμε 54 λεπτά καθαρό παιχνίδι», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC για να συμπληρώσει πως στο παιχνίδι υπήρξαν δύο μεγάλες διακοπές που αφορούσαν τραυματισμό παίκτη του Απόλλωνα και τη σύρραξη στην αποβολή του Μπογκντάν Αντόνε».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»