Ο Σπαλέτι είναι αναγκασμένος να πληρώσει αποζημίωση αν θέλει να αποχωρήσει

Η Νάπολι έγραψε ιστορία τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή της Serie A μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ειδυλλιακά όπως θα περίμενε κάποιος στον ιταλικό Νότο.=

Τρανή απόδειξη το ψυχρό έως... πολεμικό κλίμα μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία των παρτενοπέι αλλά να βλέπει πως δεν υπάρχει η αντίστοιχη αναγνώριση από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Νάπολι έκανε χρήση της οψιόν που είχε και επέκτεινε το συμβόλαιο του Σπαλέτι μέχρι το 2024, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει πρώτα μαζί του και να του προσφέρει αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει ο Σπαλέτι με το έκτο καλύτερο συμβόλαιο στην Serie A όσον αφορά στα κασέ των προπονητών και να είναι βαθιά απογοητευμένος, γεγονός που που τον έχει ωθήσει ένα βήμα από το να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Κάτι ωστόσο που για να συμβεί δεν θα είναι εύκολο, με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν πως η διοίκηση της Νάπολι έχει το πάνω χέρι, από τη στιγμή που ο 64χρονος προπονητής οφείλει να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ αν θέλει να αποχωρήσει, σπάζοντας το συμβόλαιό του.

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή