Αντόνε: Θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη, όπλο οι οπαδοί μας

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο ο Απόλλων πάει για το τρίποντο για να κρατηθεί ζωντανός στην υπόθεση Ευρώπη, μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού, Μπογκντάν Αντόνε.

Μιλώντας στο Match Programme του Απόλλωνα, ο ανέφερε πως, «φτάνουμε στο τέλος. Τελευταίος αγώνας στο σπίτι μας και είναι πολύ σημαντικός για εμάς, για την ομάδα, για τον κόσμο μας. Πάντοτε τα ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλης σημασίας και γίνονται δυνατοί αγώνες με καλό ρυθμό και ένταση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πλησιάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Θέλουμε να δώσουμε την χαρά στον κόσμο μας και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στην έδρα μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες έχουμε στόχους, αυτοί για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική κι εμείς για να βγούμε Ευρώπη. Είναι τελικός και και για τους δύο μας. Η ομάδα που θα είναι πιο δυνατή πνευματικά, πιο συγκεντρωμένη, πιο επιθετική και θα έχει το περισσότερο πάθος, θα κερδίσει. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια μετρά η κάθε λεπτομέρεια και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Δυστυχώς έχουμε αρκετά προβλήματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «δυστυχώς έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά είμαι βέβαιος ότι όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουμε. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, πως θα πρέπει να αγωνιστούν και τι κυνηγάμε. Θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη ανεξαρτήτως των απουσιών. Από την άλλη, έχουμε ακόμη ένα όπλο τους οπαδούς μας, οι οποίοι αποτελούν τη δύναμη μας. Σε κάθε αγώνα βρίσκονται στο πλευρό μας, μας στηρίζουν, μας βοηθούν και μας σπρώχνουν προς τη νίκη. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη και παρόλο που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους, ήταν καταπληκτικοί. Τους αισθανθήκαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη τους και ιδιαίτερα στο αποψινό παιχνίδι, στο οποίο θα έχουμε πολλές απουσίες και πιστεύω ότι με τη φωνή τους μπορούν να τις καλύψουν. Θα είναι πολύ σημαντική η βοήθεια τους σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας. Τους ευχαριστώ για όλη τη στήριξη τους καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης σεζόν και αυτό που θέλουμε στην ομάδα είναι να συνεχίσου έτσι. Ελπίζουνε να τους κάνουμε χαρούμενους και απόψε, αλλά περισσότερο μετά το τέλος της χρονιάς εκπληρώνοντας τον στόχο μας».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια