«Ο Άρης ήρθε για να μείνει, από 300 γίναμε 1.000 και ζήσαμε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα»

Το «μια φορά και ο Άρης» γράφτηκε πλέον στην ιστορία και τα καλύτερα έπονται, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Λύσανδρος Λυσάνδρου, που από χθες πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην 93χρονη ιστορία της.

«Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, όμορφο, ακόμα δεν το πιστέψαμε, αλλά είναι πραγματικότητα και δίκαια είμαστε οι πρωταθλητές, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Άρης ήρθε για να μείνει», λέει ο κ. Λυσάνδρου.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση από τον ξένο επενδυτή που έκανε τη διαφορά στον Άρη, «ο οποίος κτίζεται σιγά σιγά», υπενθυμίζοντας ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας κατατάσσεται 4ος με 5ος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΚΟΠ.

Ο Άρης Λεμεσού, εξήγησε, εδώ και δυο χρόνια έχει χτίσει τα θεμέλια ενός ποδοσφαιρικού οργανισμού, ο οποίος σφύζει από υγεία και πλέον λειτουργεί σε άλλο επίπεδο. «Σίγουρα μπήκαν χρήματα στα ταμεία και δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτά τα χρήματα αξιοποιήθηκαν σωστά, ούτως ώστε ο Άρης να κτίσει θεμέλια για να είναι εκεί και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ότι η ομάδα κτίζεται σιγά – σιγά και καθημερινά «με νεαρούς φίλους, με οικογένειες με τα παιδιά τους και είναι κάτι που μας χαροποιεί», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στην πορεία «ο Άρης θα φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα».

«Σήμερα ο Άρης είναι πλέον στην κορυφή, είναι πρωταθλητής και η νέα γενιά νιώθει περήφανη για τον Άρη, νιώθουν νικητές», είπε ο κ. Λυσάνδρου, σημειώνοντας πως «το σύνθημα μια φορά και ο Άρης, γράφτηκε πλέον στην ιστορία και τα καλύτερα έπονται».

Ανέφερε, επίσης, ότι «είμαστε ίσως η μόνη ομάδα που δείξαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, όταν ακούγονταν διάφορα ότι δεν πηγαίναμε καλά» και πως η διοίκηση «βεβαίως θέλει να είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά, όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές μας, γιατί ο Άρης διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές των 20, 21 και 22 χρόνων».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως ο ίδιος με άλλους περίπου 300 οπαδούς της ομάδας βρέθηκαν χθες βράδυ στην πλατεία Ηρώων, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, που τελικά καθόρισε το αποτέλεσμα, ενώ στην πορεία, συνέχισε, «γίναμε χίλιοι και ζήσαμε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα».

Σε σχέση με το πρόγραμμα των πανηγυρισμών, που προγραμματίζει η ομάδα, ο Πρόεδρος του Άρη Λεμεσού εξήγησε ότι αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών