Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων

Ευρεία εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.

Επικράτησε της Αρμενίας με 5-2 στο Ερεβάν σε ένα παιχνίδι που είχε σε μεγάλα χρονικά διαστήματα τον έλεγχο και δίκαια έφτασε στην επιβλητική φιλική νίκη.

Στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ευριπίδου απέκρουσαν οι γηπεδούχοι και ο Νέαρχος Ζήνωνος με γωνιακό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας, 1-0.

Στο 15ο λεπτό μετά από γρήγορη οργανωμένη προσπάθεια και γύρισμα του Σταύρου Γεωργίου, από κοντά ο Ευαγόρας Χαραλάμπους πέτυχε το 2-0.

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι, αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 59ο λεπτό ο Νέαρχος Ζήνωνος με απευθείας κτύπημα φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 για την Εθνική μας.

Στο 68ο λεπτό η Αρμενία με πέναλτι μείωσε σε 3-2 και στο 71ο λεπτό ο Άγγελος Νεοφύτου με πλασέ μετά από πάσα του Ανδρέου πέτυχε το 4-2.

Στο 81ο λεπτό ο Νεοφύτου μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αρμενίας διαμόρφωσε το 5-2.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης χρησιμοποίησε τους Κυριάκου (46’ Στυλιανού, Ζήνωνος (84’ Ευαγγέλου), Βενιζέλου, Ευριπίδου (46’ Καττιρτζής), Ε. Χαραλάμπους (73’ Αθανασίου), Θεμιστοκλέους (54’ Νεοφύτου), Ανδρέου, Αγγελόπουλος (46’ Γιαννακού), Χρήστου (84’ Τζουλίου), Στ. Γεωργίου (73’ Τζιαμμά), Παντελή (73’ Βίκτωρος).

Δειτε Επισης

Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου