«Το πρωτάθλημα διεξάγεται με δυο πρωτόκολλα μετά τις εξελίξεις με τον ΑΠΟΕΛ»

To σενάριο διατήρησης των 14 ομάδων στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, o πρόεδρος των ερυθρολεύκων ανέφερε πως το συγκεκριμένο θέμα, ήταν κάτι το οποίο είχε θέσει η ομάδα του και ότι έχει στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία.  

«Είχε τεθεί παλαιοτέρα από τη Σαλαμίνα και τον Εθνικό σε μια άτυπη συνέλευση και οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ και ελπίζω το θέμα να προχωρήσει σύντομα. Χρειάζονται πέντε σωματεία για να στείλουν το αίτημα του. Έχουμε στείλει επιστολές και μέχρι το επόμενο 10ημερο πρέπει να τελειώσει το ζήτημα, ειδικά τώρα που όλα είναι όλα ρευστά στη βαθμολογία. Έχει αρχίσει μια χρονιά όπου αδικηθεί ομάδες αγωνιστικά. Να παραδεχτούμε ότι κάποια πράγματα ήταν άνισα για κάποιες ομάδες. Το πρωτάθλημα πλέον διεξάγεται με δυο πρωτόκολλα μετά τις εξελίξεις με το ΑΠΟΕΛ. Αποδεικνύεται ότι το πρωτάθλημα μας δεν παίζεται επί ίσοις όροις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Νίκησε την Ομόνοια 29 Μαΐου ο Εθνικός και την έστειλε ξανά στη Β' κατηγορία
Βγαίνει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντιπαράθεσης»
Κατά μέτωπο επίθεση των «8» σε Πετρίδη-«Δεν θα χτίσουμε το αύριο του ΑΠΟΕΛ σε υπεκφυγές και ατιμωρησία»
«Απ’ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του»-Σφοδρή επίθεση Τριανταφυλλίδη σε Πετρίδη
Δεν προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ-Διαμαρτυρήθηκαν για τις οικονομικές εκκρεμότητες
Αποκαλύψεις Αντωνίου για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Συμφωνήθηκαν τα βασικά, απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες»
Τα φώτα στραμμένα στο ΑλφαΜέγα-Ντέρμπι κορυφής για Άρη και Πάφο