Kλάματα παίκτων και οπαδών για τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Οπαδοί, αλλά και παίκτες της Λέστερ σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της πτώσης του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς οι καπνοί ήταν ορατοί από το γήπεδο. 

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια. 

O αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ανέβασε στο Twitter, βίντεο από τη συντριβή, ενώ ο πρώην στράικερ της ομάδας Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε σε μήνυμά του: «Άκουσα ότι συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο πάρκιγνκ του γηπέδου»

Ο 60χρονος επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

BINTEO: Οπαδός επιτέθηκε με γροθιά σε ποδοσφαιριστή στη Σουηδία
Μυθικός Σέζνι-Άναψε πούρο στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η Ρεάλ θέλει να... σκοτώσει τα όνειρα των Σαουδαράβων και δουλεύει την ανανέωση του Βινίσιους
Επέστρεψε στον θρόνο η Αλ Ιτιχάντ, πρωταθλήτρια ξανά στη Σαουδική Αραβία
Στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2027 ο Άλμπα
Διατήρησε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή ο Κριστιάνο Ρονάλντο
«Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία συμπεριφορά που να παραβιάζει τη σεξουαλική ελευθερία οποιασδήποτε γυναίκας»
Γιαμάλ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τσάβι, χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό
Το άξιζε και το σήκωσε μέσα στην αιώνια αντίπαλο-Πρωταθλήτρια ξανά η κυρίαρχη Μπάρτσα
Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)