Kλάματα παίκτων και οπαδών για τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Οπαδοί, αλλά και παίκτες της Λέστερ σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της πτώσης του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς οι καπνοί ήταν ορατοί από το γήπεδο. 

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια. 

O αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ανέβασε στο Twitter, βίντεο από τη συντριβή, ενώ ο πρώην στράικερ της ομάδας Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε σε μήνυμά του: «Άκουσα ότι συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο πάρκιγνκ του γηπέδου»

Ο 60χρονος επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι
Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ
Oι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον Γκρίλις
Τσέλσι και Φλουμινένσε διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων
Ρεκόρ και χρυσός στα ταμεία της Νότιγχαμ-Στη Νιούκαστλ με 64 εκατομμύρια ο Ελάνγκα
Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα